Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

24 Nisan 2021 Cumartesi

Frutti Extra Bursaspor - OGM Ormanspor Bahis Analizi

 


Frutti Extra Bursaspor - OGM Ormanspor

 

Ligde son haftaların formda takımı olan Bursaspor geçen hafta sonunda 3 çeyrek iyi mücadele ettiği karşılaşmada Galatasaray’a kaybetti. Munford 25 sayı üretti. Oğuz Savaş formda bir dönemde. Marial Shayok takıma dönmüş durumda. Hafta içi koç Dusan Alimpijevic ile sözleşmeyi 3 yıl daha uzattılar.Türk basketbolunun önemli oyun kurucularından Ender Arslan bu karşılaşma ile jubilesini yapacak. Son dönemde 80 sayının altında skor üretmediler  ve bu dönemde Fenerbahçe Beko, Pınar Karşıyaka gibi Avrupa mücadelesi süren ekipleri yendiler.

Ormanspor Basketbol Süper Liginde gelecek sezon olmayacak. Hafta içinde tecrübeli uzun Adreian Payne ile yollar ayrıldı. Ertelemeler sebebiyle 3 haftadır maça çıkamıyorlar. Son 4 karşılaşmayı kaybederken Darüşşafaka’dan 90, Telekom’dan 97, Bahçeşehir’den 92 ve Büyükçekmece’den 85 sayı yediler. Savunmada bu nedenle sorunlular.

Küme düşen Ormanspor’un bu karşılaşmaya yerli rotasyonu ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor. Bursaspor ise ligde kaldı ancak play-off için umutları yok ve  sezonun son karşılaşmasını oynayacaklar. Yüksek skorlu bir karşılaşma bekliyor ve ev sahibi ekibin 88 sayıya ulaşmasını bekliyorum. Ayrıca ev sahibi ekibin ilk devreden çift haneli farka ulaşması da sürpriz olmaz.

 

Ev Sahibi Alt / Üst (UZ Dahil) (87,5) ÜST – 1,55

Handikaplı İlk Yarı Sonucu (-9,5h) İY: 1 – 1,95

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More