Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

25 Nisan 2021 Pazar

Türk Telekom – Tofaş Bahis Analizi

 


Türk Telekom – Tofaş

 

Türk Telekom ligin beşinci sırasında.   Tofaş’ın dördüncü sıradaki yerini almak istiyorlar. Bunun için ilk maçtaki 14 sayılık farkın üzerine çıkmak zorundalar. Tabii Beşiktaş’ın da kalan maçlarından birini kaybetmeleri  gerekecek. Ligin son dört maçında Fethiye ve Beşiktaş maçlarında yenildiler. İç sahada etkili bir takımlar. Ankara’da son 6 karşılaşmada 87,16 ortalama sayıya ulaştılar. Son uzun transferleri olan Euroleague kariyerli Jony O’Bryant beklenen verimden uzakta. Eşinin doğumundan dolayı son maçlara çıkmayan Wiltjer’ın ise bu karşılaşmada parkede olması bekleniyor. Geçen hafta onun yokluğunda Petkim’i İzmir’de yenerken 61 sayıda kalmışlardı ve %40 ile dış şut isabeti yakalamışlardı.

 

Tofaş ise ligde dördüncü durumda. Kazanmaları halinde bu sıradaki yerlerini koruyacaklar ve play-off’a saha avantajı ile başlayacaklar. Deplasmanda vasatlar. Ancak son dönemde de formda bir ekipler. Son 6 lig maçında sadece Anadolu Efes’e kaybettiler. O yenilgide de son topu kullanan taraf kendileriydi. Ve yine son 6 maçta 90,5 sayı ortalamasına ulaştılar. Geçen hafta güçlü Darüşşafaka’yı Bursa’da farklı yenerken %52 ile 3 sayı attılar. Zubcic uzun bir aranın  ardından 21 sayıya ulaştı ve maçın yıldızı oldu.

 

Telekom özellikle Wiltjer ve Dekker’ın dış şutları ile rakiplerini açan bir ekip. Geçen maç Wiltjer olmayınca skor üretiminde zorlanmışlardı. Bugün skor kapasiteleri daha da artacaktır. Tofaş ise son maçlarda 90 sayıyı zorluyor. İki skorer ekibin mücadelesinde tercihim 162,5 baremden üst. Tofaş’ın zorda olsa kazanacağı bir karşılaşma bekliyorum ve bu tercihimi üst ile kombine etmeyi de düşünüyorum. Ancak bunun kolay olmayacağını düşündüğüm için de 120 oranlı İY-MS:0-0 denemesi de yapacağım.

Alt / Üst (UZ Dahil) (162,5) – ÜST – 1,52

Maç Sonucu ve Alt / Üst (UZ Dahil) (165,5) – MS:2 ve ÜST – 2,85

İlk Yarı / Maç Sonucu: 0/0 –  120,00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More