Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

16 Nisan 2021 Cuma

Fenerbahçe Öznur Kablo (K) - UMMC Ekaterinburg(K) Bahis Analizi

 


Fenerbahçe Öznur Kablo (K) - UMMC Ekaterinburg(K)

 

Fenerbahçe Euroleague Women dörtlü finallerine kalırken grubunda 1 yenilgi ile lider olarak çeyrek finalist oldu. Çeyrek finalde ise bir başka Türk temsilcisi Galatasaray’ı elediler. Kadrolarında bulunan Ukrayna’lı forvet Alina Iagupova normal sezonun Euroleague Women organizasyonunun en değerli oyuncusu seçildi ve sezonun en iyi beşinde yer buldu. Ayrıca Satou Sabally’de sezonun en iyi ikinci beşinde yer aldı. Sezon boyunca sadece 2 yenilgi aldılar.  79,1 sayı ortalaması ile normal sezonda organizasyonun en skorer üçüncü takımı oldular.

Ekaterinburg ise yenilgisiz olarak çeyrek finale çıktı ve çeyrek finalde de Dynamo Kursk’u 2 maçta da yenerek dörtlü finallere kaldı. Kadrolarında Alba Torrens, Britney Griner, Courtney Vandersloot, Allie Quigley, Maria Vadeeva ve Jonquel Jones gibi skorerler mevcut. Normal sezonda elde ettikleri iki istatistik  88.6 sayı ortalaması ile en skorer ve 24 ortalama ile de en çok asist yapan takım konumundalar.

Dörtlü finallerde ev sahibi durumunda olan Fenerbahçe Beko organizasyonun ilk maçından önce yaptırdığı pcr testlerinde pozitif sonuca rastlamadı ve tam kadro olarak maça hazır. Ekaterinburg’ta da benzer bir tablo var. Bu nedenle yüksek skorlu bir maç bekliyorum. Fenerbahçe Öznur Kablo baş antrenörü Lapena’nın da belirttiği gibi maçın favorisi olan Ekaterinburg’un kazanmasını bekliyorum.

Maç Sonucu (UZ Dahil) 2 – 1,08 

Alt / Üst (UZ Dahil) (146,5) – ÜST – 1,55 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More