Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

27 Nisan 2021 Salı

HDI Sigorta Afyon Belediyespor - OGM Ormanspor Bahis Analizi

 


HDI Sigorta Afyon Belediyespor - OGM Ormanspor

 

Afyon Bld. ligin play-off ihtimali olan ekipleri arasında. Kalan 3 maçını da kazanmaları halde play-off yapacaklar. Aksi halde Gaziantep’in erteleme maçında Bahçeşehir’e kaybetmesini beklemek durumundalar. Son 8 karşılaşmada sadece lider Anadolu Efes’i yendiler. Diğer  maçlarda sakatlık ve covid problemlerinin de etkisi ile o maçları kaybettiler. Yine bu sorunlar sebebi ile iki haftadır takım antrenmanı yapamıyorlardı ancak dün itibarı ile bir takım idmanı yapabildiler. Bu karşılaşmada da omzundan sakatlanan ve sezonu kapatan Sinan Sağlam parkede yer alamayacak. Galatasaray maçında sert bir şekilde parkeye çarpan Paul Leissner ise kendisini iyi hissetmesi halinde oynayacak. Koç Can Sevim ise pozitif testleri sebebiyle sezonu kapattı.

OGM Ormanspor ise sezonun son karşılaşmalarını oynuyor. Ligden düşmeleri kesinleşen ilk takımdılar. Cumartesi günü Bursaspor deplasmanında zaman zaman direnç koysalar da savunmada iyi performans gösteremeyerek yenildiler. Son 5 lig maçında kaybederken en az 85 sayı yediler.

İki takımda yaşadığı covid vakaları sebebiyle fiziksel bir düşüş yaşamış durumda ve bu durum savunmaları açısından zaaf yaratacaktır. Ormanspor hedefsiz, Afyon ise play-off için kazanmak zorunda. Afyon 90 sayıya yaklaşarak kazanır ve 166,5 barem aşılır düşüncesindeyim.

 

Maç Sonucu (UZ Dahil)  * 1 – 1,52

Alt / Üst (UZ Dahil) (166,5) * ÜST – 1,58

Maç Sonucu ve Alt / Üst (UZ Dahil) (168,5) * 1 ve ÜST -2,60

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More