Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

15 Nisan 2021 Perşembe

Aliağa Petkim Spor – Tofaş Bahis Analizi

 


Aliağa Petkim Spor – Tofaş

 

Ligin küme düşme tehlikesi yaşatan takımlarından biri olan Petkim Nisan ayı içinde maç oynamadı ve kalan 4 maçta 1 galibiyet bile alsa ligde kalmayı garanti edecek durumda. 27 Mart’ta ise Anadolu Efes ile oynamışlar ve ilk devrede denk bir oyun oynamalarına rağmen maçı kaybetmişlerdi. Yabancı uzunları Steve Zack’ten yararlanamamış ve onun yokluğunda Ege Arar 12 sayı atarken 8 ribaundd çekmişti. Son 3 iç saha maçlarında ise kötüydüler ve ikisinde Fenerbahçe ve Fethiye’ye kaybederken Fethiye’den bile 10 sayı fark yediler. Sakatlığı geçen Kendrick Ray, bu karşılaşmada parkede yerini alabilecek.Ancak yetenekli forvet Tomas Wimbush’un istikrarsızlığı sürüyor. Dorukhan Engindeniz’in son maçlardaki kötü dış şut performansı da sürüyor ve tecrübeli gard son 3 maçta 17 denemede sadece 3 isabet bulabildi.

Tofaş ise Pazartesi günü Anadolu Efes karşısında 3 maçlık galibiyet serisinin sonuna geldi. Eureoleague’in de favorileri arasında gösterilen rakiplerini son top kadar zorladılar ancak son 8 saniyede hücumlarını bitiremeyerek 87-85 kaybettiler. Yerli rotasyonundaki Berk, Muhsin ve Berkan’dan 38 sayı, 14 ribaund ve 11 asistlik önemli bir katkı aldılar. Dış şutlarda %44 ile oynadılar. Telekom ile dördüncü sırayı alma mücadelesi içindeler.Çünkü bu sıralama ile play-off ilk turunda saha avantajını elde edecekler. Bu maçı kazanmaları durumunda da 4. sırayı kapmış olacaklar. Deplasmanda vasatlar ve 13 maçtan 6 tanesini kazanabildiler.

 

Tofaş’ın son 6 maçında 5 kez rakipleri de tempoya ayak uydurdu ve ilk devrelerde 80 sayının üzerinde toplam skor üretildi. Petkim’in ise son 7 karşılaşmasında 5 kez aynı barem geçildi. İlk tercihim ilk devre için 80,5 üst ancak Tofaş’ın kazanacağını da düşünüyorum.

İlk Yarı Alt / Üst (80,5) ÜST – 1,50

Maç Sonucu (UZ Dahil) 2 – 1,25

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More