Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

11 Ağustos 2012 Cumartesi

Vidmar Anlaşmazlığı!



Fenerbahçe Ülker resmi sitesinden Gasper Vidmar'ı Beşiktaş'a kiraladığını duyururken Beşiktaş kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer kiralama değil bonservis ile satın alma olduğunu iddia etti.

Fenerbahçe kulübünün resmi sitesinden yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi  : "Erkek Basketbol Takımımız; Fenerbahçe Ülker'in oyuncularından Gasper Vidmar, sezon sonunda bedelsiz olarak geri alma opsiyonu Kulübümüzde olmak şartıyla, Beşiktaş'a transfer olmuştur. Transferin temelinde, Vidmar'ın sezon boyunca daha fazla süre alması ve bu durumun gelişimine katkı yapması amacı yer almaktadır. Takımımıza sağladığı katkı için Vidmar'a teşekkür eder, iyi bir sezon geçirmesini dileriz"

Abdullah Sözer ise Haber 1903 sitesine şu açıklamalarda bulundu  : " Gasper Vidmar'ı transfer etme opsiyonu bizde buluyor. Önümüzdeki sezon 150.000 Euro vermemiz durumunda oyuncunun mukavelesini uzatabiliyoruz. O şartlardaki bir oyuncuyu yoksa biz alır mıyız? Yanlış bir açıklama yapmışlar. Fenerbahçe, bizden oyuncuyu geri alamaz. Fenerbahçe Kulübü'ne transfer ücreti de vermedik. Ayrıca Vidmar'ın önümüzdeki sezon takımımızda Türk oyuncu statüsünde oynayabilmesi için çalışmalara başladık."


Taraflar arasında ki anlaşmazlığın çözümü için FIBA onayının gerekeceği düşünülüyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More