Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

12 Ağustos 2012 Pazar

Haluk Yıldırım:Sezonu 13 Ağustos'ta Açıyoruz



Lig şampiyonluğunun yanı sıra Türkiye Kupası ile Fıba EuroChallenge Kupası'nı kazanarak tarihi bir başarıya imza atan siyah-beyazlı takım, yeni teknik heyeti ve yabancı oyuncularıyla sezonu açacak.

Beşiktaş Basketbol Takımı Genel Menajeri Haluk Yıldırım, yarın akşam saatlerinde Akatlar Spor Salonu'nda gerçekleştirecekleri antrenmanla 2012-2013 sezonun hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi. Yıldırım, İstanbul'daki hazırlıkların ardından 26 Ağustos'ta Bolu'ya giderek çalışmalarını burada sürdüreceklerini dile getirerek, “Bolu'daki çalışmalar sonrası Bursa'da düzenlenecek Cevat Soydaş Turnuvası'nda yer alacağız. Bu turnuvanın ardından 12-16 Eylül tarihlerindeki Rixos Turnuvası'na katılacağız. 22-23 Eylül'de Almanya'da yapılacak Beko Turnuvası ile de sezon hazırlıklarımızı tamamlayacağız ve 30 Eylül'deki Cumhurbaşkanlığı Kupası maçına çıkacağız” dedi.

Milli Kakım kampında bulunan oyuncuların sezon hazırlıklarına daha sonra katılacağını ifade eden Yıldırım, yeni transferlerden Patrick Christopher'ın ise 17 Ağustos'ta İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceğini ve kadroya dahil olacağını sözlerine ekledi.


KAYNAK:AA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More