Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

18 Ağustos 2012 Cumartesi

Büyükçekmece'den Büyük Adımlar!






















EBBL'de mücadele edecek Büyükçekmece Basketbol Kulübü 6sı yeni 9 oyuncu ile resmi sözleşme imzalattı.Anlaşılan isimlerin içinde bir de Beko Basketbol Ligi All-Star 3 sayı yarışması şampiyonu var.

Büyükçekmece Basketbol kadrosuna 12 yıl TBL kariyeri olan 2009 Beko All-Star 3 sayı yarışması şampiyonu Ömer Ünver,TB2L'de bir çok takımın listesinde olan ve TB2L asist istatistiğinde zirveye oynayan Cemal Bayraktar ile Gökhan Şenol,Candar Yılmaz,Burak Şaşmaz,Caner Pınarcı,Doğuş Topçu'yu kadroya ekledi.Yeni transferler ile geçen sezon takım kadrosunda yer alan kaptan Serdar Çağlan,Musa Güneş ve Tufan Aktulgalı Mimar Sinan Koleji'nde gerçekleşen toplu imza töreni ile Büyükçekmece kulübüne imza attı.



Mimar Sinan Koleji'nde gerçekleşen toplu imza töreninde bir konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün şöyle konuştu:"Büyükçekmece Basketbol Kulübü çok genç bir kulüp. 2011’de kuruldu. Ben özellikle basketbolspor’u Büyükçekmece gençliğine, Büyükçekmeceli vatandaşlarımıza sevdirme, alıştırma ve özendirme noktasında çok iyi bir hizmet olduğundan dolayı takımın en büyük destekçilerinden olan Osman Yeşilgül’e ve Büyükçekmece basketbol kulübünün kısa zamanda tanıtan başta takımın koçu olan Kartal Önel ve takım yönetimine teşekkür ediyorum.Futboldan sonra ilgi alanım basketbol ve voleybol oldu. Osman Yeşilgül’ün başkanlığında Büyükçekmece basketbolun bize kazandırılıp Büyükçekmece de seri galibiyetler almaya başladıktan sonra benim basketbola olan ilgim futbola olan ilgim kadar arttı. Yeni kurulmuş bir takım olmasına rağmen çok güzel bir taraftarı oluşan Büyükçekmece Basketbol takımı ben inanıyorum ki yeni sezonda taraftar sayısını arttıracak. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum. Hedefimiz 1. Ligdir” 

Takımın Koçu Kartal Önel ise şunları söyledi: “Bu kulüp, beş sene önce kurulmuş bir kulüptü. Çalışacağımız spor salonları kısıtlıydı. Sonrasında Osman Yeşilgül’ün desteğiyle A takım kurmamız gerekiyordu. Kurduğumuz takımı ise Belediye Başkanımız Dr.Hasan Akgün’e ispatlamamız bizim için çok önemliydi ve bunu başardık. Bundan sonraki tüm çalışmalarımız uluslararası alanda, turistlik olan beldemizde uluslararası müsabakalar yapabilecek ve kendi öz kaynaklarımızdan da yararlanabilecek bir takım yaratabilmek. Bu sene çok özel oyuncular transfer ettik. Bunların başında 1. Ligde oynamış olan Ömer Ünver’i Başkan Akgün’ün desteğiyle 2 sezonluk bir kontrat ile takımımıza kattık







1 yorum:

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More