Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

15 Temmuz 2012 Pazar

Söğütsen'den Son Dakika Gelişmeleri...





Erkekler İkinci Ligi'nin yeni ekibi olan Sögütsen Seramik'te transferde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Ankara ekibi yerli transferini son bir transferiyle kapattı ve yabancı transferine yönelmeye başladı.


Antrenör Mete Levent Lüle yönetimindeki Ankara ekibinde iç transferde daha önce prensipte anlaşılan Berkay Sahillioğlu ve Enver Ekmen ile maddi konularda sorunlar yaşandığı ve bu nedenle yolların ayrıldığı öğrenildi.

Ankara ekibinin son yerli transferi ise Türk pivot Onur Gülveren oldu. İstanbul TED'den takıma katılan 1988 doğumlu olan 2.04 boyundaki Gülveren daha önce Alpella ile Birinci lig tecrübesi yasamıştı.

Bu transferin ardından Söğütsen Seramik'in yeni sezonda forma giyecek yerli oyuncu kadrosu tamamen belli olurken, yabancı transferleri ise yakın zamanda açıklanacak.

Soğütsen Seramik'in yerli oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşacak: Berkcan Yananer, Serdar Güngör, Olcay Özkundilli, Berkay Demirci, Onur Gülveren, Orçun Göllü, Murat Yolcu, Ersan Özseven, Sinan Karamanlıer, Esat Sinanoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More