Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

16 Temmuz 2012 Pazartesi

Liglere Kimler Katılıyor?


TBF'nun 2012-13 sezonu için TBL, TKBL ve TB2L'de ki katılımlar için ilan ettiği başvuru süresi bugün bitti.TKBL'de oynama hakkını elde eden Çankaya Üniversitesi dışındaki bütün takımlar katılım formlarını federasyona gönderdi. Başvuruda bulunan kulüplerin, vecibelerini yerine getirmeleri halinde TBF Yönetim Kurulu sadece Çankaya Üniversitesi'nin yerine takım davet edecek.


Dedikodular Neler?


Telekom,Genç Telekom Durumu:

Bilindiği gibi Ted Kolej'in Telekom ile birleşmesi gündemde.Bu birleşme sonunda da bir takımın boşa çıkması söz konusu olacak.Kulislerden sızanlara göre BEKO Ligi'ndeki Türk Telekom, Genç Telekom olarak devam edecek, buna karşılık 2. Lig'deki takımın hakları başka bir kulübe devredilecek.Bu devir içinde Eskişehir ve Büyükçekmece takımlarının talip olduğu iddia ediliyor.

Hacettepe Ne Yapacak?

Hacettepe takımı çok para harcamadan bir takım yaratma peşinde.Tecrübeliler ile gençler karışımı bir takım ile yola devam edecekler.

Başkent Gençlik:

Başkent Gençlik genç oyuncular ile TB2L'de yarışmaya karar verdi.

Olin Edirne:

Olin Edirne'nin bir ya da iki sponsor ile yola devam edeceği söyleniyor.Bütçeleri şu anda muamma.Fakat uçurumun kenarından döndükleri söylenebilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More