Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

10 Temmuz 2012 Salı

Beşiktaş'ta Önemli Gelişmeler



Geçen sezonun 3 kupalı şampiyonu Beşiktaş dün ve bugün önemli gelişmelere sahne oldu.

Siyah-beyazlı ekip dün itibarıyla 6.5 milyon euroluk bir bütçe ile Euroleague'e gireceklerini açıkladı.Takımın ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi konuyla ilgili olarak konuştu ve "“Yaptığımız son icra kurulu toplantısında yeni sezonda erkek basketbol takımımız için 6.5 milyon Euro’luk bir bütçe ayırmaya karar verdik. Baş antrenörümüz Erman Kunter, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş olarak artık hiçbir firma ile gidip spornsorluk görüşmesi yapmayacağız. Bize sponsor olmak isteyen kuruluşlar gelip kapımızı çalar ve o zaman masaya otururuz. Bütçemizi belirlerdik ve takımımızı oluşturmaya başladık.” dedi

Bugün ise ekibin transferleri netleşmeye başladı.Daha önce Antalya BŞB'de oynayan,1988 doğumlu,1.96 boyunda olan ve atletik özellikleri ile dış şutlardaki başarısıyla bilinen Patrick Christopher'la imza aşamasına gelindiğini antrenör Erman Kunter twitter hesabından duyurdu.Kendisine rakip olmuş oyuncular tarafından "
İyi sıçraması,ceza şutlarında ki isabeti ve kuvveti dikkat çekici" sözleriyle tanımlanan Christopher, geçtiğimiz sezon Pro A'da 26 maçta 12.8 sayı, 2.4 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti.Geçen sezon bir kaç kulübün daha listesine giren Christopher İtalya 2. Ligi'nden Fransa'ya geçmişti.Erman Kunter'in attığı tweet'te 2. yabancı ile anlaşmaya çok yakın oldukları ve Bonsu ile temasın kesilmediği belirtildi.Bilindiği gibi Bonsu olimpiyat sonrasında kararını açıklayacak.

Yerli transferler ile ilgili olarak ise fiyatların makul seviyede olması Beşiktaş için öncelik olarak gözüküyor.Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Medical Park'ta kadroya giremeyen ya da gözden çıkarılan oyunculara talip olan siyah-beyazlılar,Hawkins'in ve Bonsu'nun olası transferinden doğacak bonservis pazarlığında takas olasılığını açık tutuyor.Kulübün ilgilendiği isimler ise Cevher Özer,Tutku Açık,Evren Büker,Caner Topaloğlu,Murat Can Güler ve Michael Wright olarak telaffuz ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More