Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

11 Temmuz 2012 Çarşamba

Avrupa'dan Kısa Haberler...




Avrupa Ligleri'nde mücadele eden takımların antrenör ve oyuncu transferi çalışmaları sürüyor. İşte Avrupa'dan son gelişmeler... 

*ACB ekiplerinden Bilbao Sırp pivot Milovan Rakovic (Fotoğraftaki) ile anlaştığını açıkladı.Rakovic geçen sezon Siena ile anlaşamamış ve Zalgiris Kaunas'a kiralık gitmişti.Rakovic Litvanya Liginde geçen sezon 9.8 sayı ortalamasına ulaştı

*Enisey Krasnoyarsk Rus combo guard Aleksey Kotishevskiy ile anlaştı.Rus oyuncu geçen sezon Spartak Saint Petersburgta oynadı ve Rusya liginde 2.9,VTB United ligde ise 4.8 sayı ortalaması yaptı.

*Enel Brindisi 28 yaşında ki forvet Jeff Viggiano ile analşamak üzere.İtalyan asıllı olan ABD pasaportlu oyuncu geçen sezon Treviso'da 10.3 sayı ortalaması ile oynadı.

*FRansa ligi ekiplerinden Gravelines-Dunkerque 2 numarar pozisyonu için Abdoulaye M'Baye ile anlaştı.M'Baye geçen sezonu SIG Strasbourg'da 10.0 sayı,2.0 ribaund ve 2.0 asist ortlaması ile kapattı.

*Polonyanın Polpharma Starogard takımı Lukasz Majewski ve Bartosz Sarzalo'yu transfer etti.3 numara oynayan Majewski Anwil'de oynadığı geçen sezonu 5.6 sayı ortalaması ile bitirdi.2 numara oynayan Sarzalo ise Kosarz Gdansk'ta 17.1 sayı ortalamasına ulaştı.

*Paris-Levallois 20 yaşında ki forvet-pivot Louis Labeyrie ile anlaştı.Genç uzun heçen sezon Hyeres-Toulon'da 9.1 sayı,6.5 ribaund ortalamasına ulaşmıştı.

*Maccabi Haifa uzun rotasyonu için Anton Shoutvin ile anlaştı.Maccabi Ashdod'dan gelen pivot geçen sezonu 3.1 sayı ortalaması ile kapattı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More