Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

6 Ekim 2012 Cumartesi

Türkiye Kupası Tahminlerim




789-Ted Kolejliler - Tofaş

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,4.5 SAYI MS TED KOLEJ LEHİNE
SAYI BAREMİ:155.5 SAYI


Son yedi maçını kazanan Tofaş,Türkiye kupasında Ted Kolej önüne çıkıyor.

Ted Kolej Beko Basketbol liginin yeni takımı olarak bu kupaya katılıyor.Takımı Ercüment Sunter çalıştırıyor ve Nedim Yücel (Türk Telekom), Jovo Stanojevic (Pınar Karşıyaka), Murat Kaya (Hacettepe Üniversitesi), Vanja Plisnic (Sassari), Erdal Bibo (Mersin BŞB), Kirk Penney (Fuenlabrada), Ben Woodside (Armia), Çağdaş Erdoğan (Vestel) transferleri ile sezona başladılar.Ayrıca Nezih Özbakır, Berent Kavaklıoğlu isimleri takımda kaldı.Hazırlık döneminde istikrarsız sonuçlar aldılar.Dün ise Banvit'e 3. periyodda teslim oldular ve 100-81 yenildiler.

Tofaş ise son 7 maçtır kazanıyor.Takım organizasyonu bu sezon değişikliğe uğradı ve koç olarak Ahmet Çakı ile anlaştılar.Ayrıca oyuncu transferleri Josh Heytvelt (KK Zagreb), Steven Burtt (Dnipro), Chinemelu Elonu (Pau Orthez), İbrahim Yıldırım (Banvit) oldu.Uzun süredir yatırım yapılan gençler Samet Geyik, Uğur Dokuyan, Kenan Sipahi ekipte kaldı.Ayrıca kaptan Can Altıntığ ile İnanç Koç dışında yabancı oyuncular Austin Nichols, Tomislav Ruzic'te kadroda kalan isimler oldu.Eurochallenge kupasında eleme turunu rahat geçtiler.Dün Telekom engelini rahat aştılar.

Tofaş sürekli kazanarak buraya kadar geldi ve grupta iyi bir yer kaparak sekizli finallere kalma amacında.Yarın Banvit ile kritik bir maça çıkacaklar.Kazanarak o maça çıkacaklarını düşünüyorum.Handikap aşmaları da yüksek ihtimal.

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:155.5 ÜST GÜVEN:5/10


793-Mersin Bşb - Gaziantep Bşb

HANDİKAPLAR:4.5 SAYI İY,8.5 SAYI MS GAZİANTEP BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:144.5 SAYI

Türkiye kupasında finallere kalma ihtimali olmayan iki ekip Adana'da karşılaşıyor.

Mersin BŞB sezona David Holston (Artland Dragons), Altan Erol (Erdemir), Hakan Erol (Vestel), Hakan Köseoğlu (Aliağa Petkim),Michael Wright (Türk Telekom), John Prince transferleri ile başladı.Takımı geçen sezon sonuda ekibi antrene eden Mete Babaoğlu
çalıştırıyor.Kupaya Karşıyaka'ya yenilerek başladılar.Anadolu Efes önünde iyi direnmelerine rağmen mağlup oldular ve elendiler.

Gaziantep BŞB ise ligin yeni ekibi.Takımın antrenörü olan Doğan Deniz uzun süredir bu takımın başında.Sezona Andre Collins (Caserta), Issıah Swann (Ulm), Charles Rhodes (Zaragoza), Mutlu Akpınar (Erdemir), Caner Ercan (Erdemir), Yunus Çankaya (Erdemir), Görkem Sönmez (İstanbul TED)transferleriyle başladılar.Onlar da Karşıyaka ve Anadolu Efes'e mağlup olarak elendiler.2 maçta toplam 180 sayı yediler.Saha içi isabet oranları da düşük kaldı.

Hedefi kalmayan iki takımın mücadelesinde bol skor ve Mersin BŞB galibiyeti bekliyorum.Sistem kuponları için ise İY-MS:1/1 öneriyorum.

MS:1 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:5/10
TS: 144.5 ÜST

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More