Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

15 Ekim 2012 Pazartesi

Fenerbahçe Ülker Siirt'teydi!




Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Anadolu’da basketbolu sevdirmek amacıyla Siirt’e gelen Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, Siirt Şöhretler Karması ile bir dostluk maçı yaptı.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Anadolu’da basketbolu sevdirmek amacıyla Siirt’e geldi.

Aziz Yıldırım, AsbaşkanlarTahir Perek, Deniz Tolga Aytöre, eski Başkanvekili Nihat Özdemir ile eski Asbaşkan Murat Özaydınlı da Siirt’e gelen yöneticilerin arasında yer aldı.

Siirt Valiliği, Siirt Üniversitesi ile Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonuyla kentte ağırlanan Fenerbahçe Ülker’de basketbolcular ile idari ve teknik heyet, Siirt Havaalanı ve kent merkezinden coşku ve tezahüratlarla karşılandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan sabah saatlerinde kalkan özel bir uçakla Siirt’e hareket eden Fenerbahçe Ülker, öğle saatlerinde bu kente ulaştı. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler ise kafileden ayrı özel bir uçakla Siirt’e gitti. Takım, Siirt Havaalanı’nda Siirt Polis Gücü Genç Takımı oyuncuları ve ilköğretim öğrencileri tarafından, pankartlar, tezahüratlar ve çiçeklerle karşılandı. Daha sonra polis eskortu eşliğinde kent merkezine gelen Fenerbahçe Ülker, Güres Caddesi’nde otobüsten inerek Siirtlilerle bütünleşti. Güres Caddesi’ndeki kısa yürüyüş sırasında Siirtliler Fenerbahçe lehine tezahüratlar yaptı; teknik ve idari heyet ile oyunculara sevgi gösterilerinde bulundu, onlardan imza alıp hatıra fotoğrafı çektirdi.  Yürüyüşün ardından kent merkezinde bir lokantaya geçerek, burada Siirt’in meşhur lezzeti ’Büryan Kebabı’nın tadına bakan Takıma, Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç da yemekte eşlik etti.

Simone Pianigiani ve Ömer Onan, panele katıldı


Takım, kent turu ve yemeğin ardından Siirt Öğretmen Evi’nde istirahata çekildi. Bu arada baş antrenörümüz Simone Pianigiani ve Kaptan Ömer Onan, Siirt Üniversitesi’nde bir panele katıldı.

Siirt halkı dostluk maçına yoğun ilgi gösterdi


Siirt Üniversitesi’nde düzenlenen panelin ardından Siirt Spor Salonu’nda, Siirt Şöhretler Karması ile Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, 20 dakikalık bir gösteri maçı yaptı. Maç sırasında Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızda Kaptan Ömer Onan, Romain Sato ve Emir Preldzic de Siirt Şöhretler Karması’nda yer aldı. Başkan Aziz Yıldırım, Yöneticiler ve basketbolcular salona girişte yoğun tezahürat aldı. Tıklım tıklım dolu salonda oynanan maça, Siirt halkı büyük bir ilgisi gösterdi.  Maçı, Siirt valisi Ahmet Aydın ile Siirtli milletvekilleri de protokol tribününden Başkan Aziz Yıldırım ve Yöneticiler ile birlikte izledi. Maç öncesi sahaya girişte seyircilerin yoğun alkışını alan Aziz Yıldırım, eski Başkanvekili Nihat Özdemir’le birlikte basketbol potasına atış yaptı. Maç dostluk havasında sona erdi.

Maçın ardından, Başkan ve Yöneticiler ile Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı oyuncu ve teknik heyeti özel bir uçakla saat 19.30 itibariyle İstanbul’a hareket etti.

Başkan Aziz Yıldırım Siirt Üniversitesi’nin öğretim yılı açılışına katıldı
Fenerbahçe Ülker kafilesinden ayrı olarak Siirt’e gelen Başkan Aziz Yıldırım ise kentte çeşitli ziyaretlerin ardından Siirt Üniversitesi’nin 2012-2013 Eğitim Yılı açılış törenine katıldı. Asbaşkanlardan Deniz Tolga Aytöre, eski yöneticiler Nihat Özdemir ve Murat Özaydınlı ile birlikte kent merkezindeki Siirt Üniversitesi kampusunda, açılış töreni katılan Başkan Aziz Yıldırım, ardından Fenerbahçe Ülker’in konakladığı Siirt Öğretmenevi’ne geçti. Üniversiteye geliş ve gidişi sırasında Başkan Aziz Yıldırım’a öğrenciler ve Siirtliler tarafından tezahüratlar yapıldı; Başkan Yıldırım, taraftarlara imza dağıttı.


Haber ve Fotoğraflar:www.fenerbahce.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More