Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

31 Ekim 2012 Çarşamba

Giresun Kazanır...






711 Yeşilgiresun Bld - Balikesir Basketbol

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,4.5 SAYI MS YEŞİL GİRESUN LEHİNE


TB2L’nin ilk 3 haftasında aradığı galibiyeti bulamayan Yeşil Giresun Belediyesi kendi salonunda Best Balıkesir önüne çıkıyor.

Yeşil Giresun Belediye lige başlamasından 3 hafta önce alınmış bir ekip.Takımın antrenörlüğünü tecrübeli Yücel Platin yapıyor.Takımın kadrosunda ligin tecrübeli oyuncuları var.Ayrıca Beko Basketbol Ligi’nin sayı krallığını şimdi ki antrenörü Yücel Platinle yaşamış Alex Gordon gibi bir skorerde kadrolarında bulunuyor.Gordon 3 maç sonunda ligin sayı kralı.Takımın skor sorumluluğunu onun dışında geçen sezonun TB2L blok kralı İsmail Çevik, Gökper Gen ve John Ofoegbu çekiyor.Geride kalan 3 lig maçında da skor açısından sorun yaşmadılar.Asist ve ribaund açısından sorun yaşamıyorlar.Fakat şut seçimleri problemli.Ayrıca Ofoegbu’nun faul problemine girmediği bir maç sonları da yaşamadılar.

Best Balıkesir 3 galibiyetle lige başladı.Özellikle evlerinde etkili bir ekip konumundalar.Robert Lowry,Mehmet Özdoğan ve Yunus Akçay takımın skorer isimleri. Pervis Lee Pasco oynadığı 2 maçta faul problemi yaşadı ve eski formunda gözükmedi. Fakat Cem Coşkun ve Orçun Okkalı bu handikabı ribaund performansı ile kapatıyor.3 sayı yüzdeleri çok iyi durumda ve bunu 4 oyuncuya paylaştırmış durumdalar.

Best Balıkesir ilginç bir takım.İzmir BŞB maçında soyunma odasına 20 sayı önde girip son periyodda maçı kaybedecek duruma getirdiler.Favori olmadıkları Trabzonspor maçında ise çok iyi mücadele ederek kazandılar.Yeşil Giresun Bld., İzmir BŞB’den daha tecrübeli bir ekip.Best'in deplasman performansının handikap aşmaya yeterli olmayacağını düşünüyorum.MS:1

MS:1 GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More