Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

15 Ekim 2012 Pazartesi

Alt Bahisi Değerli!



846 Anadolu Efes - Banvit

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,5.5 SAYI MS BANVİT LEHİNE

SAYI BAREMİ:151.5 SAYI
Euroleague’de Armani Milano’ya yenilerek sezona kötü başlayan Anadolu Efes,evinde Banvit önüne çıkıyor.


Banvit sezona Samuel Meija (CSKA Moskova), Vladimir Stimac (Edirne), Dusan Cantekin (Mega Vizura) transferleri ile başladı.Takımın çekirdek kadrosu büyük ölçüde korundu.Hazırlık döneminde mücadeleyi seven ve maçı son saniyeye kadar taşıyan bir ekip görüntüsü verdiler.İzzet Türkyılmaz bu sezon takımın içinde daha önemli bir rolde.Türkiye kupasında yenilgi yüzü görmeden sekizli finallere kaldılar.

Anadolu Efes hafta içinde Armani Milano’ya kaydederken iyi mücadele edemedi.Koç Oktay Mahmuti’de maçtan sonra yapılan basın toplantısında “İlk yarı oyun kontrolümüzdeydi. Uzaktan atılan ekstra sayıları önleyemedik. Sonradan toparlanmaya çalıştık. İkinci yarıya sert başlamadık ve sonrasında liderliği onlara verdik. Daha iyi savunma yapmalıydık. Bu karşılaşmadan çıkaracağımız dersler olacak. Gelecek müsabakalar için daha iyi oynamalıyız. Ligin başındayız ve daha az hata yapmalıyız” cümlelerini kullandı.

Banvit sezon hazırlığı içinde yapılan turnuvalar da ve Türkiye kupasında 68 ortalama ile sayı yedi.Keza Anadolu Efes’te potasında ortalama 66 sayı gördü.İki ekip arasında oynanan son maçlarda 151 olan baremin üzerine çok çıkılmadı.Ayrıca iki takım antrenörü arasında ki son maç Bandırma’da oynanmış ve 140 sayıya ulaşılmamıştı.Önce alt,sonra ise MS:2 öneriyorum.

TS:151.5 ALT GÜVEN:6/10
MS:2 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:5/10


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More