Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

1 Ağustos 2011 Pazartesi

Best Balıkesir Selahattin Akyol'u da Aldı



TB2L'ye yeni çıkan Best Balıkesir, geçtiğimiz yıl Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde oynayan Selahattin Akyol‘u kadroya dahil etti.


Selahattin Akyol altyapı eğitimini Emlak Bankası’nda tamamladı.Kariyerinde Olin Edirne'yi TBL'ye taşıyan kadro da dahil olmak üzere bir çok  TB2L ekibi var.1986 doğumlu oyuncu oyun kurucu mevkisinde oynuyor ve 1.80 boyunda.Geçen sezonu 16:7 dakika - 4.3 sayı - 2.3 asist ve 1.4 ribaund ortalamasıyla kapattı.Olin'i TBL'ye çıkarttığı 09-10 sezonunda 27:1 dakika ortalama süre alıyordu ve 9.1 sayı - 4.4 asist ortalamasıyla oynamıştı. 


Bu transfer bu sezonu orta sıralarda kapatmak isteyen BEST için yerinde bir hamle.O pozisyonu Orçun Topçu ile beraber paylaşacaklar.Transfer hakkında konuşan BEST BBK Koordinatörü Gafur ÇOYMAK “Bu transferle oyun kurucu pozisyonumuzu TB2L deneyimi fazla olan bir oyuncuyla güçlendirdik. Önümüzdeki günlerde prensip anlaşmasına vardığımız iki oyuncuyu da kamuoyuyla paylaşacağız. Yabancı oyuncu transferinde teknik ekibimiz çok titiz bir çalışma yürütüyor. Bunun yanı sıra kadromuza yeni yerli oyuncular da ilave edeceğiz. Şunu söyleyebilirim ki Best yeni sezonda TB2L de adından sıkça bahsettirecektir.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More