Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

2 Kasım 2013 Cumartesi

Konya Selçuk'tan Kritik Galibiyet!



Geçen hafta Tofaş'a deplasmanda tartışmalı hakem düdükleri ile mağlup olan Konya Torku Selçuk Üniversitesi,Türk Telekom'u Konya'da yendi ve evinde ki namağlubiyetini sürdürdü:89-83

Maçın ilk 3 çeyreğinde skor ve oyun momentumu karşılıklı el değiştirdi.Son çeyreğe 62-60 galip giren ev sahibi maçın sonunda tempoyu arttırdı ve maçı 89-83 kazandı.

Maçın ardından konuşan Konya Torku Selçuk Antrenörü Cengiz Karadağ"Bugün kenardaki arkadaşlar en az oyundakiler kadar maçın içindeydi. Biz bu konsantrasyonu, bu isteği devam ettirebilirsek, eksiklerimizi de giderebilirsek çok daha iyi galibiyetler alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Karadağ, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Türk Telekom takımının çok yüksek bütçeli bir takım olduğunu söyledi. Türk Telekom'un başında, efsaneleşmiş eski basketbolcu Vrankovic'in olduğunu belirten Karadağ, "Başantrenör, gerçekten maçı çok iyi yönetti. Ancak biz her geçen gün oyunumuzun üstüne koyuyoruz. Bugün de iyi oynadık ama üstüne koyduğumuzu düşünüyorum" diye konuştu.

Üçüncü periyotta rakip öne geçmesine rağmen özellikle mola almadıklarını ifade eden Karadağ,"Eğer mola almış olsaydım onlar nefeslenecekti. Çünkü biz daha dirençliyiz evimizde oynuyoruz, mola almak rakibe avantaj sağlayacaktı. Buna rağmen son periyotta mükemmel oynadığımızı düşünüyorum. Bütün herkes iyi oynadı ama son periyotta Orçun, Yunus, Hakan takıma çok ciddi katkılar verdi. Önemli bir galibiyet aldık. Her maça en az rakibimiz kadar galibiyet şansıyla başlıyoruz. Tabii ki haddimizi de biliyoruz ama oynadığımız basketbol bize ekstra galibiyetleri hak ettiriyor. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederim" dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More