Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

9 Kasım 2013 Cumartesi

Fenerbahçe'nin Adı Var,Tadı Yok!



Lige 2 mağlubiyet ile başlayan Fenerbahçe kadın basketbol takımı Canik Belediyesi'ni 2. devrede oynadığı oyunla kazandı:64-54

İlk çeyreği 15-14, ilk yarıyı 30-26 önde bitiren Fenerbahçe son periyoda 1 sayı önde girdikten sonra savunmasıyla tehlikeden kurtuldu.

Fenerbahçe'de  Angel McCoughtry 19 sayı, 6 ribaund, 7 top çalma ,Isabelle Yocoubou 14 sayı kaydetti. Birsel Vardarlı 5 sayı attı.

Canik'te Lauren Ervin 16 sayı, 11 ribaund, 4 asist, Quianna Chaney 11 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile takımlarını oyunda tuttu.

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızın oyuncularından Olcay Çakır, Angel McCoughtry ve Isabella Yacoubou Canik Belediye galibiyetinin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na konuştular.

Olcay Çakır: “Önemli olan kazanmaktı”

Sezona iyi başlayamadık ama önemli olan sezonu iyi bitirmek. Önümüzde çok fazla maç var, Play-off’lar var. Bu maça kötü başladık ama sonra kazanmasını bildik ve önemli olan sahadan galip ayrılmaktı.

Angel McCoughtry: “Zaman içinde daha iyi olacağız”
Sezonun başındayız ve biz yeni bir takımız. Giderek daha iyi olacağız. Biz en iyi takımız.

Isabella Yacoubou: “İyi bir takımız”

Buradaki ortama ve basketbola alışmaya başladım. Son iki gündür sakatlığım vardı ama bugün iyi bir performans ortaya koydum.Biz yeni bir takımız. Zaman içinde daha iyi olacağız. Yüreğimizi sahaya yansıttığımızda daha iyi olacağına eminim. İyi takım olmak ev inşa etmek gibidir. Biz evin temellerini sağlam atmaya çalışıyoruz. Biz zamanla çok daha iyi olacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More