Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

3 Kasım 2013 Pazar

Büyükçekmece'de Beklenen Son! (Yorumlu)



Büyükçekmece Basketbol'da antrenör Kartal Önel ile yollar ayrıldı.

TB2L'ye iyi başlayan,arkasından aldığı 3 mağlubiyet ile 12. sıraya kadar gerileyen kulübün basketfaul'e konuşan başkanı Ahmet Bayraktar "Büyükçekmece Basketbol'un geçen sezon Bölgesel Lig'den,  2.'ci Lig'e şampiyon olarak çıkmasında büyük emeği olan, gerek kurduğu spor okulları, gerekse renkli kişiliğiyle beldemizde bir basketbol oluşumunun fitilini ateşleyen antrenörümüz sayın Kartal Önel ile alınan sonuçlar neticesinde dostane bir şekilde yollarımızı ayırmaya karar verdik. Kendisine bundan sonraki basketbol yaşamında başarılar dileriz.
        
Yaşanan bu gelişme sonucunda, en hızlı şekilde gereken çalışmalar başlatılarak, konulan hedeflere en çabuk şekilde ulaşacağımızı sevgili camiamıza saygılarımızla bildiririz." dedi.

Editör Yorumu:

Salonu olan,transfer açısından rahat bir yönetime sahip takıma antrenör olmak isteyen bir çok ismin olduğunu duyuyordum.Yeni transfer edilen ve halen takımla beraber olan Murphy Halloway'in takımda oynamaması,yerine yeni bir uzun bulunamaması gibi  etkenlerinde üst üste binmesinin bu sonucu kaçınılmaz kıldığını düşünüyorum.Cihan Özolcay takımı en çok bir maç idare edebilir.Arkasından mutlaka takıma talip bir antrenör göreve gelecektir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More