Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

9 Kasım 2013 Cumartesi

Oktay Mahmuti:Galip Gelmek Önemli



Anadolu Efes Antrenörü Oktay Mahmuti, zor bir maç olacağını bildiklerini ve önemli olanın kazanmak olduğunu söyledi.

Beko Basketbol Ligi'nde Uşak Sportif'i 79-71 mağlup eden Anadolu Efes'in Antrenörü Oktay Mahmuti, zorlandıkları karşılaşmada galip gelmelerinin önemli olduğunu söyledi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Mahmuti, rakiplerinin iyi mücadele ettiğini belirterek, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Uşak Sportif iyi mücadele eden bir takım. Biz ise bugün iyi değildik. Önemli bir bölümde kontrol bizdeydi ama onlar bir bölümde dışarıdan iyi şut attılar. Onları durdurduktan sonra galibiyete ulaştık. Bence önemli olan da budur" diye konuştu.

Kadrolarında bulunan genç oyunculara daha fazla şans tanımak istediklerini vurgulayan Mahmuti, maçta 14 sayı kaydeden Cedi Osman'ın gününde olduğunu ifade etti.

Uşak Sortif Antrenörü Ozan Bulkaz ise kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Maça iyi çalışmıştık. Ancak düşündüklerimizi uygulamada sıkıntı yaşadık. Çok hatalar yaptık. Lig çok uzun. Doğrularımızı çalışarak fark yaratmak istiyoruz. Bu maç bizim için ders çıkartılması gereken bir maç" değerlendirmesinde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More