Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

17 Kasım 2013 Pazar

Fenerbahçe Ülker'de Bogdanovic Düzeliyor!



Fenerbahçe Ülker'de Kulüp Doktoru Dr. Koray Tarımcı’nın bugün kulüp resmi sitesine yapmış olduğu sakatlığı bulunan oyuncular ile ilgili açıklaması şöyle:

"Şu anda oyuncularımızdan Oğuz Savaş, İlkan Karaman ve Bojan Bogdonovic’in sakatlıkları bulunmaktadır. Oyuncularımızın durumlarını tek tek değerlendirdiğimizde;

Oğuz Savaş: Geçtiğimiz yıl geçirmiş olduğu operasyon sonrası bu yıl tekrarlayan sorunları nedeniyle Eylül ayında tekrar operasyon geçiren oyuncumuzun opere ayak parmağındaki vida değitirilmiş ve greft uygulaması yapılmıştır. Bu tür operasyonlarda iyileşme süreci 12 hafta kadar sürmektedir. Oyuncumuzun son yapılan kontrolleri sonrasında durumu ile ilgili olarak Duke Universitesi’nden de görüş alınmış olup, iyileşme sürecinde herhangi bir uzama ya da olumsuz durum söz konusu değildir. Oyuncumuzun tedavisi ve basit kondisyon çalışmalarına Kulüp Fizyoterapistimiz Haşim Ay tarafından devam edilmektedir. Operasyon sonrası 10. hafta da ( 10 gün sonra ) tomografi ile kontrolü yapıldıktan sonra geri dönüş programı yeniden yapılacaktır.

İlkan Karaman: Ağustos ayında her 2 dizinden de operasyon geçiren oyuncumuzun tedavi ve kondisyon çalışmaları devam etmektedir. Oyuncumuz şu anda kondisyon çalışmalarını yapmakta olup eş zamanlı olarak da fizik tedavisi halen devam etmektedir. Oyuncumuzun planlandığı gibi 5. ay sonrasında takıma katılmasını bekliyoruz. Bu nedenle oyuncumuzun geri dönüşü ile ilgili süreçte herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır.

Bojan Bogdonovic : Cuma akşamı oynadığımız Euroleague maçı sonrası sağ aşil tendonunda zorlanmaya bağlı ödem gelişen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanmış ve Türk Telekom maçında bu nedenle yerini alamamıştır. Tedavisi devam eden oyuncumuzun Cuma günü oynanacak olan Euroleague maçında yerini alabileceğini düşünüyoruz"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More