Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

16 Kasım 2013 Cumartesi

Hairston Resmen Aslan!



Galatasaray Liv Hospital, EA7 Milano'dan Malik Hairston'u resmen kadrosuna kattı. Hairston için Abdi İpekçi Spor Salonu Basın Toplantısı odasında düzenlenen imza töreninde Malik Hairston ve Basketbol Şube Sorumlusu Murat Özyer açıklamalarda bulundu.

ÖZYER: MALİK İYİ BİR SPORCU

İtalyan takımlarındaki performansına dikkat çeken Murat Özyer "Onu hepiniz tanıyorsunuz. 2010'dan beri İtalyan takımlarıyla Euroleague'de oynadı. Bu sezon bireysel olarak idmanlarını yaptıktan sonra, sakatlık periyoduna giren takımımız için bir takım arayışlara geçmiştik. Kendisi iyi bir sporcu ve oldukça tecrübeli. Bu yüzden teknik ekibimizin ilk tercihi olmasına sebep oldu. Bundan sonraki süreçte Malik bizimle olacak, umarım bizim ve onun için iyi bir sezon geçer" açıklamalarında bulundu.

HAIRSTON: TEK HEDEFİM BURAYA ODAKLANMAKTI
Yeni transfer Malik Hairston imza töreninde Milano'da çalışmalarını sürdürdüğünü ve burada iyi bir takımda olduğu için mutlu olduğunu vurguladı. Başka tekliflerin de olduğunu belirten Hairston "Birkaç takımla da konuştuk ancak koçu ve takımdaki oyuncuları tanıdığımdan dolayı tek hedefim buraya odaklanmaktı" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More