Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

2 Kasım 2013 Cumartesi

Fenerbahçe Ülker İzmir'de de Galip!



Sezon başından bu yana resmi maç kaybetmeyen Fenerbahçe Ülker, Aliağa Petkim deplasmanında da kazandı:65-81

Fenerbahçe Ülker'de oyuncular zaman zaman konsantre olmakta zorlandı.İlk çeyrek 15-15 bitti. Fenerbahçe Ülker ilk devreyi 41-20 önde kapattı.Aliağa zaman zaman farkı tek hanelere indirse de Fenerbahçe Ülker oyunu kontrol eden taraf oldu.

Fenerbahçe Ülker'de Gasper Vidmar 17 sayı, 5 ribaund aldı. Bo McCalebb 14 sayı,4 ribaund,4 asist,Luka Zoric 10 sayı,5 ribaund,Bojan Bogdanovic 15 sayı,3 asist,Emir Preldzic 7 sayı,2 ribaund,4 asist ile oynadı.

Aliağa'da 40 dakika sahada kalan Sean Marshall 22 sayı,5 asist, Marcellus Sommersille 18 sayı,7 ribaund, Jerome Randle 13 sayı,3 ribaund,5 asistle oynadı.

Fenerbahçe ribaundlarda 43-24, asistte 25-16 gibi bir istatistiksel üstünlük kurdu.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında motivasyon sorunundan dem vurarak"Rakibimizin geçen hafta Galatasaray Liv Hospital’a karşı nasıl oynadıklarını biliyoruz. Maç öncesi çok fazla antrenman şansı olmamasına rağmen Aliağa Petkim’e karşı yapabileceğimiz en iyi hazırlığı yapıp en iyi performansı göstermeye çalıştık. Doğru olan bir nokta var ki, anahtar oyuncularımız, bu maçta yine iyi bir performans gösterdiler ve maçı kazanmada önemli sorumluluklar aldı. Dürüst olmak gerekirse üçüncü çeyrek bir faciaydı bizim için yine de gerekli enerjiyi bularak maçı kazanacak sonuca getirebildik" dedi. 

Aliağa antrenörü Sinan Aksoylar ise "Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Burada bizim için önemli olan kazanıp kaybetmekten çok mücadele ortaya koyabilmekti. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Özellikle ilk periyot, 3. periyot ve 4. periyot bence gayet iyiydik ama ikinci periyottaki skor tabi ki bizi üzdü"" diye konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More