Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

2 Haziran 2012 Cumartesi

Olin İdari Koordinatörü ve A-Takım menajeri Erbaş Bıraktı



Olin Edirne'de basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Levent Takan'ın istifasının ardından bir istifa daha geldi.Olin'in 5 senedir İdari Koordinatörlük ve A-Takım menajerliği görevini bir arada yürüten eski A klasman hakemi Murat Erbaş'ta istifasını açıkladı.Yazılı açıklama şu şekilde:


“5 yıldan bu yana yürütmekte olduğum Olin Edirne Basketbol takımı idari koordinatörlüğü ve A-takımı menajerliği görevlerinden, en nazik şekilde akıl tutulması olarak nitelendirebileceğim, günü kurtarmak adına yapılan, hiçbir vicdani ve etik değerlerle bağdaşmayan uygulamalar nedeniyle ayrılmış bulunuyorum.

Olin Edirne Basketbol Kulübü’nde ki 5 yıllık görev sürem boyunca Edirne’de basketbolun gelişmesi ve yaygınlaşması için maddi manevi her türlü desteği esirgemeyen Sayın M.Edip Ağaoğulları ve Edirne Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş. ailesine, bölgesel ligden bu yana her şartta takımını destekleyen, taraflı tarafsız tüm Türkiye basketbol camiasının sevgi ve saygısını kazanan taraftarlarımıza teşekkürlerimi iletmeyi bir borç biliyorum. Artık ben de bir Olin Edirne taraftarı olarak onlarla birlikte tribünlerde yerimi alacağım ve şehrimizin takımını desteklemeye gayret edeceğim.

Bunun dışında görevim boyunca bana gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan ötürü basketbol camiasında ki tüm dostlarıma ve meslektaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim.

Bir spor ve basketbol insanı olarak çalışmalarım bundan sonra da başka kulvarlarda devam edecektir.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More