Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

27 Haziran 2012 Çarşamba

Kardeş Sitemiz Yayında


Blogumuz Yarım Hook kadrosundan Sefa Örnek ve Giray Özkan'ın da kadrosunda yer aldığı basketmerkezi.com yayın hayatına başladı.


Mert Genç'in kurucusu olduğu site kendini şöyle tanıtıyor:



Basketmerkezi.com adlı site 19 Haziran 2012 tarihinde kurulmuş basketbola gönül veren bir internet sitesidir. Sitenin amacı, basketbolun ülkemizdeki popülaritesinin biraz daha artmasına ve hatta bir numaralı spor haline gelmesine yardımcı olmaya çalışmaktır. Sitemiz bunu yaparken, hiçbir zaman maddi bir beklenti içinde değil, her zaman kalbindeki basketbol aşkıyla ilerleyecektir.

Sitenin kurucusu ve sahibi ise spor yazarı Mert Genç'tir. Genç, daha önce Türkiye'nin en önemli basketbol sitesi olan turkbasket.com'da uzunca bir süreyle editörlük ve yazarlık görevlerinde bulunmuş ve birçok TV programında yorumculuk yapmıştır. Ayrıca halen ajansspor.com sitesinde genel spor yazarlığı yapmaktadır. Basketbol camiasının tanınan isimlerinden biridir.

Basketbolun gelişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak olan sitemizde, dünya basketboluyla ilgili tüm gelişmelere, tüm liglerden güncel haberlere, hiçbir yerde bulamayacağınız özel araştırmalara ve dosyalara, usta ve genç kalemlerden köşe yazılarına ve ünlü basketbol oyuncuları ve basketbol adamlarıyla röportajlarımızı bulabilirsiniz.

Ortak sevdamız olan basketbol için basketmerkezi.com sitesinde sıkça görüşmek dileğiyle...


Siteye http://basketmerkezi.com/ linkinden ulaşabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More