Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

11 Haziran 2012 Pazartesi

Serinin 6. Maçında Alt...



761 Beşiktaş - Anadolu Efes

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,5.5 SAYI MS ANADOLU EFES LEHİNE
SAYI BAREMİ:149.5 SAYI


Beko Basketbol Ligi final serisinde serinin 6 maçı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.Maçı Beşiktaş Milangaz alırsa 37 yıl sonra şampiyon olacak.

Beşiktaş Milangaz seride 3-1 öne geçtikten sonra 5. maçı kazanma şansını da yakaladı.Takımı seri boyunca David Hawkins taşıdı.ABD'li forvet seri boyunca 17.4 sayı,2 top çalma,4.6 ribaund ortalaması yakaladı.Son maçta 11 sayı öne geçtikten sonra yaptıkları hatalar ile maçı kaybettiler.Takımın iki skoreri faul problemine girince bocaladılar.Ve Arroyo skorda üretken olsa da yaptığı top kayıpları ile göze battı.Takım seride maç başına 75.8 sayı ortalaması ile oynadı.

Anadolu Efes son maçı kazanırken sorumluluğunu arttırdığı Kerem Gönlüm'ün ekstra performansı ile maçı kazandı.Takımın seri boyunca suskun ismi olan Barac'tan vazgeçip,Vujacic'i rotasyona katmaları ile daha etkili bir takım oldular.Lafayette takımın temposunu yükseltmek ve Arroyo'yu savunmak görevlerini bir arada yapınca tempo ayarlamada problem yaşıyor.Fakat Arroyo'yu son maçta hataya zorladı ve 2.4 olan Türkiye Ligi ortalamasının 2.5 katı olan 6 top kaybı yaptırdı.Takım seride maç başına 68.6 sayı ortalamasıyla oynuyor.

Seride kritik bir öneme sahip olan maçta iki takımda sert oynamak zorunda.Anadolu Efes için kazanmak dışında bir çare yok.Beşiktaş Milangaz'da kazanarak seriyi bitirmek isteyecek.Bu nedenle sertli düzeyi yüksek bir maç bekliyorum.Serinin 5. maçında kritik hatalar yapan hakemler hata yapma korkusuyla sertlik düzeyini aşağıya çekebilirler diye korkuyor olsam da tercihim alt.Ayrıca Beşiktaş Milangaz'ın seyirci avantajını iyi kullanacağını da düşünüyorum.Bu sebeple MS:1 tercihimde olacak.

TS:149.5 ALT GÜVEN:6/10
MS:1 GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More