Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

26 Haziran 2012 Salı

Uşak Üniversitesi Belediyespor Çıtayı Yükseltti



Türkiye Basketbol İkinci Ligi ekiplerinden Uşak Üniversitesi Belediyespor Başkanı İsmail Yıldırım, "Hedefimiz, bu sezon daha iyi bir bütçeyle daha güçlü bir takım kurmak" dedi.

Yıldırım Uşak Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, zorlu bir sezonu geride bırakarak ligde kalmayı başardıklarını belirtti. Kulübün bütçesi doğrultusunda transferler yaptıklarını, oyuncu kalitesinin başarılı olmak için önemli bir etken olduğunu ifade eden Yıldırım, ''Geçtiğimiz sezon bizim için her anlamda zorlu geçti. Kısıtlı bütçeyle bir takım oluşturduk. Buna rağmen iyi maçlar çıkardığımız zamanlar oldu. Ligde kaldığımız için mutluyuz. Uşak'ta basketbol heyecanını sürdürmek için ligde kalmamız çok önemliydi'' dedi.

2012-2013 sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini, geniş tabanlı bir yönetim anlayışı modeli üzerinde çalıştıklarını vurgulayan Yıldırım, kentin bir bütün olarak takımı desteklemesi gerektiğini söyledi. Kulüp yönetiminde olmak isteyen herkese ihtiyaçlarının olduğunun belirten İsmail Yıldırım şunları söyledi: ''İlimizde basketbol kültürünü geliştirmek istiyoruz. Kulüp yönetiminde olmak isteyen herkes gelebilir. Herkesin fikirlerini önemsiyoruz. Kentin önde gelenleri, iş adamları, sivil toplum örgütleri, taraftarlar, öğrenciler herkesle görüşüyoruz. Bu takım hepimizin, bu takım Uşak'ın. Kentim tümünü kapsayan destek grupları oluşturmaya çalışıyoruz. Hedefimiz, bu sezon daha iyi bir bütçeyle daha güçlü bir takım kurmak. Umarım bunu başarırız. Çünkü Uşak'ta basketbol heyecanının sürmesi gerektiğine inanıyorum. Önümüzdeki sezonun yol haritasını çiziyoruz. Yakında transfer çalışmaları ile ilgili kamuoyunu bilgilendireceğiz. Şeffaf bir yönetim anlayışı ile başarılı olmak tek hedefimiz.'" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More