Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

30 Haziran 2012 Cumartesi

Kemal Tunçeri Oyuncular Birliği'ni Topluyor



Basketbolu bırakarak ticarete atılan Kemal Tunçeri kurulması düşünülen sendika,dernek için Çarşamba günü bir toplantı yapılmasını düşündüğünü sosyal medya aracılığıyla duyurdu.


Kemal Tunçeri toplantıya Kerem Tunçeri,Omer Onan,Hüseyin Beşok,Haluk Yıldırım isimlerinin büyük bir olasıkla katılacağını duyururken,şu ana kadar çok az kişinin kendisine ulaştığını ve sosyal medyadan isyan eden bütün oyuncuların toplantıya gelmesini dilediğini belirtti.Toplantının konusunun salt TB2L'de ki yabancı oyuncular olmayacağı ve kurulması düşünülen dernek ya da sendikanın asıl hedefinin,oyuncuların her türlü sorununda devreye girerek,sorunu çözecek mercilere ulaşılmasını sağlayacak bir oluşum içinde olmanın hedeflendiği belirtildi.


Blogumuzda (Kepez'de ki oyuncu alacakları için geçen sezon yazdığım bir yazı ile) böyle bir oluşum içine girilmesi gerektiğini belirtmiştim.Bu nedenle de haddim olmasa da bu oluşuma destek veriyorum.Oyuncuların da en kısa sürede Kemal Tunçeri'ye ulaşarak kendi haklarına sahip çıkacaklarını düşünüyorum.Aşağıda ulaşmak isteyen oyuncular için Kemal Tunçeri'nin twitter adresi yer alacak.Oluşum basketbolumuza hayırlı olsun...


Kemal Tunçeri Twitter: @Kemaltunceri

Kemal Tunçeri Facebook: https://www.facebook.com/kemal.tunceri.16

2 yorum:

  1. 3 kuruş için ne idüğü belirsiz heriflerin reklamını yapıyorsunuz. kimbilir bu şahısların bu işlerden ne çıkarları var. saymakla bitmeyeceğine eminim. yoksa günlerce gecelerce zavallı fakir basketbolculerın haklarını korumak için nah çalışır bu adamlar. 2 gün sonrada uydurma başka işleri için basının elininin muhtaç olduğu iki üç çirkin-yakışıklı sırıktan ricada bulunurlar. onları yayınlarsınız. bu yorumları da yayınlayın o zaman.kimse cukkasını doldurmadığı işe uğraşmaz arkadaşlar. hele bu adamlar. hıh :)

    YanıtlaSil
  2. Küfür içermedikçe yorumlarınız yayınlanıyor.Biz amatör bir bloguz.Bu işlerden zerre kadar çıkarımız yok.Fakat basketbolumuzun da yaşaması için uğraş veriyoruz.O nedenle de bu yazıyı yayınlıyoruz.

    YanıtlaSil

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More