Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

21 Haziran 2012 Perşembe

Olin'de Çatlak Sürüyor


Olin Edirne sponsoru Olin'in çekilmesinden sonra yaşadığı krizden çıkmak için formül ararken menajeri Serdar Yiğitsoy'dan gelen istifayı kabul etti.


Kulüp tarafından son dönemde ki gelişmeler ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde: "Kamuoyunun bildiği üzere, 15.Haziran 2012 tarihinde önceki yıllarda takımımıza ana sponsorluk yapan OLİN (Edirne Yağ Sanayi A.Ş.);2012-2013 Beko Basketbol Liginde yer alacak takımımıza ana sponsorluk yapamayacağını belirtmiştir.


Bu gelişmeler üzerine derneğimizin ve takımımızın önünü açmak adına,Yönetim Kurulumuz 10.Temmuz.2012 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul kararı almıştır.
Olağanüstü genel kurul kararına müteakip, 6 yıldır sponsor olan Olin’in ana sponsorluktan çekilmesi, yönetim kurulunun olağanüstü kongre kararı alması ve yeni yönetim kurulunun oluşacak olması nedeniyle; Genel Menajer Serdar Yiğitsoy'un, yeni oluşacak olan yönetimin önünün açılması ve yapacakları çalışmalarda rahat davranabilmesi için genel menajerlik görevinden ayrılma talebi yönetim kurulunca uygun görülmüştür.


Sonuç olarak; 20.06.2012 tarihi itibariyle Serdar Yiğitsoy'un Olin Edirne Basketbol Takımımızdaki Genel Menajerlik görevi sona ermiştir. Bugüne kadar bu görevi yürüten, takımımıza ve ilimize hizmet eden Serdar Yiğitsoy'a teşekkür ederiz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More