Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

27 Haziran 2012 Çarşamba

Sözer:Hawkins'i Kadroda Tutmak İstiyoruz (Basket Dergisi)






Milangaz’dan sonra görüştüğü Medicana Sağlık Grubu’ndan da beklediği yanıtı alamayan Beşiktaş’ta çalışmalar hız kesmezken Siyah – Beyazlıların basketbol şube sorumlusu Abdullah Sözer, görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Basketdergisi sitesine özel açıklamalar yapan Sözer, “Milangaz devam etmeyeceğini perşembe günü açıklamıştı. Kısa süre içinde görüşmeleri hızlandırdık ve Medicana ile anlaşma noktasına geldik. Medicana bize eğer Milangaz olmazsa hazır olduklarını söylemişti ve biz de başka firma ile görüşmemiştik. Ancak Medicana bize haber bile vermeden sponsor olmayacağını bildirdi. Tabii bunlar bize ders oluyor. Başka firmalar daha var. Onlarla görüşüyoruz. Herkese açığız. Beşiktaş sponsorsuz kalmaz. 10 milyon Euro’luk bir bütçe olmaz da daha azı olur ve gerisini kulüp karşılar. Tüm konuları inceliyoruz. Anadolu Grubu ile bir sponsorluk anlaşması yapacağımız doğru değil” dedi.

Kadroyu mümkün olduğunca korumaya çalışacaklarını söyleyen Sözer, “Bazı teklifler yaptık. Geri dönüşlerini bekliyoruz. Herkes Hawkins’i soruyor. Diğer kulüplerden henüz bize gelen bir teklif yok. Kendisine de geçen yıl aldığının üstünde bir teklif yaptık. Yanıtını bekliyoruz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More