Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

29 Haziran 2012 Cuma

Bu Maçın Sonu Olimpiyat





2012 FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri Çeyrek Finali’nde Arjantin ile karşılaşacak olan A Milli Kadın Takımımız, galibinin Londra biletini cebine koyacağı kritik bir maça çıkıyor.


Kazananın 2012 Londra Olimpiyatları’na katılma hakkı elde edeceği maçın hazırlıklarını dün (28.06.2012) yapan A Milli Kadın Takımımız taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.

A Milli Kadınlarımız, oldukça konsantre ve moralli gözüktükleri antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde yarı sahada beşe sıfır hücum setlerini çalıştıktan sonra bir süre şut idmanı yaptılar ve son bölümde ise savunma üzerinde durdular. 

A Milli Kadın Takımımız, Arjantin karşılaşmasının hazırlıklarını Ankara Spor Salonu’nda bugün saat 12:00’de başlayacak şut idmanıyla tamamlayacak.

Kazanan takımın olimpiyat vizesi alacağı bu maçın en önemli unsurlarından biri de seyirci olacak.Bu sebeple seyircimizin salonu doldurması gerekiyor.19:00'da başlayacak ve Ankara Spor Salonu'nda oynanacak maçı NTV naklen yayınlayacak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More