Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

5 Ekim 2012 Cuma

Gelişim Koleji İyi Başlar!



751-Gelişim Koleji - Başkent Gençlik
HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,10.5 SAYI MS BAŞKENT GENÇLİK LEHİNE



TB2L'de sezon başlıyor.Sezonun açılış maçında İzmir temsilcisi Gelişim Koleji lige devam edip,etmeme konusunda kararsız kalan Başkent Gençlik'i ağırlıyor.

Gelişim Koleji bu sezon kadrosuna 7 yeni isim ekledi.Antrenör Deniz Atak geçen sezonda kadroda yer alan Özgün Önver'e çok güveniyor.Ayrıca altyapıdan gelen oyuncularında daha fazla süre alması bekleniyor.Takım ilk kez düzenlenen Federasyon Kupası'nda ilk turu galibiyetsiz bitirdi.İlk maçta genç Pertevniyal'i çok zorladılar ama kazanamadılar.2. maçta ise grubun en güçlü takımı olan Trabzonspor'a mağlup oldular.Ligi iyi bilen Jermaine Dearman,Özgün Önver,Feyzi Çelebioğlu ve Sercan Ergin gibi isimlere sahipler.Yeni gelen yabancıları olan Porrini NBA ve NCAA scout siteleri tarafından inatçı bir savunucu ve atletik kabiliyeti yüksek bir oyuncu olarak tanımlanıyor.
Başkent Gençlik lige devam edip etmeme konusunda kararsız kaldıktan sonra lige devam kararı aldı.Bu sezon için düşmeme mücadelesi içinde olmayı hedeflediği söyleniyor.Takım lige çıkan ama daha sonra lige katılmaktan vazgeçen Söğütsen Seramik'ten alınan Ersan Özseven,Hakan Üsküplü dışında ligi iyi bilen iki oyun kurucu Admir Aziz Kan ve Murat Yolcu'ya sahip.Onlar da Federasyon kupasına ilk turda veda etti.İlk maçta Darüşşafaka'ya net bir skor ile mağlup oldular.2. maçta ise ligin favorilerinden olan Mackolik.com Uşak Üniversitesi'ne yenildiler.Henüz yabancı oyuncu transferi yapabilmiş değiller.

Gelişim Koleji lige daha önce hazırlanmaya başladı ve daha organize durumda.Kendi sahalarında ki maçı kazanarak lige başlamak isteyeceklerdir.Başkent Gençlik Federasyon kupasında ki maçların ilk devrelerini iyi oynayamadı.Benim tercihim Gelişim Kolejinin ilk devre handikapını geçeceği şeklinde.Ayrıca sistem kuponları içinde İY-MS:1/2 denenebilir duruyor.

İY:1 GÜVEN:6/10

İY-MS:1/2 GÜVEN:5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More