Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

4 Ocak 2012 Çarşamba

Beko Basketbol Ligi Tahminlerim





787 Antalya Bşb - Karşiyaka

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,6.5 SAYI MS ANTALYA BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:161.5 SAYI


Beko basketbol liginde son haftaları çıkış içerisinde geçiren Karşıyaka deplasmanda Antalya Başb önüne çıkıyor.

Antalya Bşb geçen hafta sonunda Trabzonspor'u farklı geçti.Sakota ile beraber daha olumlu bir havaya girdiler.Corey Fisher,Stevan Jelovac takımın skor yükünü çekiyor.Maç başına 79.1 sayı olan ortalamaları kendi sahalarında 82.6 sayı oluyor.

Karşıyaka kısıtlı bütçesine rağmen ligde iyi sonuçlar alan ve bunu bir gelenek haline getirebilen bir ekip.Takımın skor yükünü Goran İkonic,Jova Stanojevic ve Mire Chatman çekiyor.İlkan ve Birkan gibi gençlerden iyi katkı alıyorlar.Son 5 maçtır kazanıyorlar.Maç başına 82.8 sayı olan ortalamaları deplasmanlarda 80.6 sayıya düşüyor.

İki ekipte önemli skorerlere sahip.Karşıyaka kazanma alışkanlığıyla,Antalya ise mücadele gücüyle parkede olacak.Sakota maç öncesinde"Evimizde oynayacağımız bu karşılaşmada her şeyimizi koyarak mücadele etmeye çalışacağız." açıklamasını yaptı.Karşıyaka son 3 deplasmanında da soyunma odasına düşük farklar ile gitti.Önce üst sonraysa İY:1 tercihim var.

TS:161.5 ÜST GÜVEN:6/10
İY:1 GÜVEN:5.5/10



792 Aliağa Petkim - Edirne Olin

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,6.5 SAYI MS OLİN LEHİNE
SAYI BAREMİ:150.5 SAYI


Ligin son haftalarında üst üste 2 mağlubiyet alan Aliağa Petkim sahasında Olin'i ağırlıyor.

Aliağa Petkim ligin vasat üstü takımlarından biri.Takımın maç başına 76.7 sayısı mevcut.Burak Bıyıktay'ın ekibinden skor yükü yerli ve yabancı oyuncular arasında dağılıyor.Takımın skor yükünü Ryan Toolson,Ümit Sonkol,Ersin Görkem çekiyor.Ratkovica ligin önemli asistçilerinden biri.Takım kendi sahasında daha kötü sonuçlara imza atıyor ve 73.5 sayı ortalaması elde ediyor.

Olin Ali Burgul'un gelişinden sonra hücuma daha çok ağırlık vermeye ve tempolu oyunu daha çok oynamaya başladı.Takımın skor yükünü Vladimir Stimac,Chris Wright,Filip Videnov üçlüsü çekiyor.Evlerinde daha skorerler,Burgul ile çıktıkları deplasmanlarda henüz 70 sayının üzerine çıkan bir maça imza atamadılar.


İki ekipte hedefleri için bu maçı kazanmak zorunda.Aliağa evinde,Olin de deplasmanlarda skor problemi yaşıyor.Öncelikli tercihim alt.Sonra ise Olin tarafında olacağım.

TS:150.5 ALT GÜVEN:6/10
MS:2 GÜVEN:5.5/10



793 Anadolu Efes - Türk Telekom

HANDİKAPLAR:7.5 SAYI İYİ,14.5 SAYI MS TELEKOM LEHİNE
SAYI BAREMİ:160.5 SAYI


Geçen hafta derbi mağlubiyeti alarak rakiplerini kendisine yaklaştıran Anadolu Efes sahasında Telekom'u ağırlıyor.

Anadolu Efes Beşiktaş deplasmanından mağlup döndü ve arkasında ki 4 takım ile arasında ki galibiyet farkını sadece 1 maça indirdi.Takım son haftalarda istikrarsız.Son 3 deplasmanda da problem yaşadılar.Kerem Tunçeri'nin sakatlığında oyun kurucu rotasyonu problem çekmeye başladı.Vujacic sadece skorer yanını ön plana çıkartıyor.Takımın skor yükünü Vujacic,Savanovic ve Barac çekiyor.

Türk Telekom'da istikrarsız.Son haftalarda skor açısından problem yaşamaya başladılar.Washington ve Jasaitis'in sakatlığında skor yükünü Ali Karadeniz,Aleksandar Capin,Kaspars Kambala çekiyor.Maç başına 82.8 sayı ortalamaları mevcut.

İki takımda istikrarsız sonuçlar alıyor.Böyle bir ortamda en güvenli bahisi bulmak zor.Ermal'in büyük ihtimalle oynamayacak olması,Doğuş'un sakatlığı nedeniyle Efes'te savunma direnci düşecek.Ben Anadolu Efes'in ilk devrede ki handikapı aşacağını ve yüksek skor olacağını düşünüyorum.

İY:1 GÜVEN:6/10
TS:160.5 ÜST GÜVEN:6/10



794 Banvit - Erdemir

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,9.5 SAYI MS ERDEMİR LEHİNE
SAYI BAREMİ:148.5 SAYI


Son haftalarda seri galibiyetler alarak üst sıralara tırmanan Banvit evinde Erdemir'i ağırlıyor.

Banvit ligde ki son 8 maçında da mağlubiyet yüzü görmedi.Barış Ermiş takımın sorumluluğunu elina iyice aldı.Takımı skorda Barış Ermiş,Charles Davis,Lance Williams,Kenan Bajramovic sürüklüyor.Farkı isimlerden skor bulmaları ve rotasyonun dengeli olması nedeniyle maç sonlarında diri kalıyorlar.Takımın sayı ortalaması 80.5 sayı

Erdemir ligin önemli ekiplerinden biri.Maç başına 72.3 sayı ortalamaları var.Takımın skor yükünü Antwayne Robinson,Ray Wesson,Gerrod Henderson,Soner Şentürk çekiyor.Deplasmanlarda dengeli ve kontrollü oynamaya çalışıyorlar.

Banvit son haftalarda ki iyi basketbolunu bu maçta da gösterecektir.Ben özellikle maça sert girmelerini bekliyorum.Bu nedenle ilk devre handikapı bana güzel geliyor.Barem'in de aşılmasını muhtemel görüyorum.

İY:1 GÜVEN:6/10
TS:148.5 ÜST GÜVEN:5.5/10



795 Tofaş - Beşiktaş

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,4.5 SAYI MS TOFAŞ LEHİNE
SAYI BAREMİ:156.5 SAYI

Anadolu Efes'i yenerek dikkatleri tekrar üzerine çeken Beşiktaş Milangaz Bursa deplasmanında Tofaş önüne çıkıyor.

Tofaş ligde 7 galibiyet ile üst sıraları zorlayan bir ekip.Takımın skor yükünü Austin Nichols,Jurica Zuza,Brad Buckman çekiyor.Ruzic sakatlıktan döndü ve son 2 maçta katkı veremedi.Kendi sahalarında hemen her takım ile başabaş oynadılar.Anadolu Efes'i uzatmada yendiler.Maç başına 76.8 sayı ortalamaları mevcut.

Beşiktaş Milangaz bütün derbilerini kazandı.Takım her türlü probleme rağmen derbi kaybetmiyor.Arroyo ilk gelişinde beklenenden iyi gözüktü.Erceg gibi dış atıcıları ile maça tutunuyorlar.Skor opsiyonları 3 yabancı oyuncu Zoran Erceg,Mensah-Bonsu ve David Hawkins.

Bu karşılaşmada Bursa ekibi tribünleri dolu bir salona oynayacaktır.Bu gibi ortamlarda dirençli oluyor ve iyi skor buluyorlar.Handikap avantajıyla Tofaş ve üst tercihlerim olacak.

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:156.5 ÜST GÜVEN:5.5/10



796 Trabzonspor - Bandirma Kirmizi

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,9.5 SAYI MS BANDIRMA KIRMIZI LEHİNE
SAYI BAREMİ:146.5 SAYI


Beko basketbol liginde düşmeme mücadelesi veren iki takım Trabzonda karşılaşıyor.

Trabzonspor geçen hafta içinde antrenörünü değiştirdi.Takım yeni antrenörüyle ilk maçından mağlup ayrıldı.Takımın skor yükünü iki yabancı Jonathan Gibson ve Elton Brown çekiyor.Yerli rotasyonundan katkı alamıyorlar.Maç başına ortalamaları 69.8 sayı

Bandırma Kırmızı'da skor açısıdan problem yaşıyor.Henüz galibiyeti olmayan ekibin sayı ortalaması 65.2 sayı.Takımın skorerleri ise Gary Mc Ghee,Ahmet Fatih Cantitiz,Şafak Edge ve İbrahim Yıldırım.Takım oyunundan zaman zaman uzaklaşıyorlar.Deplasmanlarda dirençleri çabuk düşüyor.

Trabzonspor bu karşılaşmada kazanmaya yakın taraf.Yabancı rotasyonundan aldıkları katkıya yerli oyuncuları da katacaklarını ve maçın üste taşınacağını düşünüyorum.

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:146.5 ÜST GÜVEN:5.5/10



804 Galatasaray - Mersin Bşb

HANDİKAPLAR:6.5 SAYI İY,12.5 SAYI MS MERSİN BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:153.5 SAYI


Yeni yıla derbi mağlubiyeti ile giren Galatasaray,Mersin Bşb'yi ağırlıyor.

Galatasaray Cafe Crown ligin problemli ekiplerinden biri.Sakatlanan Ender ve Caner Topaloğlu için oynayamama riski mevcut.Takımın skor sorumluluğunu Mert Shumpert,Josh Shipp ikilisi alıyor.Maç başına 81.5 sayı ortalamaya sahipler.Sahalarında sadece 1 mağlubiyetleri var.

Mersin BŞB ligin istikrarsız ekiplerinden.Kısa rotasyonunda skor problemi çekebiliyorlar.Takımın skor yükünü Vince Grier,Anthony Grundy,James Mays çekiyor.

Galatasaray bu karşılaşmaya derbi mağlubiyetini unutturmak için çıkacak.Maça sert gireceklerdir.İY:1 ve üst tercih edilebilir.

İY:1 GÜVEN:6/10

TS:153.5 ÜST GÜVEN:5.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More