Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

29 Eylül 2012 Cumartesi

Euroleague'de Son Bileti Cantu Kaptı!

Pietro Aradori - Mapooro Cantu - Qualifying Round Desio 2012 (Photo Chiara Turati)Players Mapooro Cantu celebrates - Qualifying Round Desio 2012 (Photo Chiara Turati)




Euroleague elemelerinin finalinde Cantu ile Le Mans karşılaşırken, mücadeleyi 80-66 ile kazanan Cantu takımı Euroleague biletini kapmayı başardı. İtalyan ekibi temsilcimiz Fenerbahçe Ülker ile aynı grupta olacak.

Baştan sona önde götürdüğü mücadelenin ilk yarısını 44-28 önde kapatan ve rakibine asistler'de 16-8üstünlük kuran Cantu'da Maarten Leunen 15 sayı, 5 ribaund, Pietro Aradori 12 sayı, 4 ribaund, 4 asist,Marco Cusin 11 sayı, 3 ribaund ve Manuchar Markoishvili 10 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile etkili oldular. 

Rakibine ribaundlar'da 35-32 üstünlük kurmasına rağmen üç sayılık atışlarda 1/12 ile oynayan Le Mans'da ise Joao Batista 15 sayı, 6 ribaund ve Victor Cuthbert 11 sayı, 3 ribaund ile mücadele ettiler.

Bu sonucun ardından finali kazanan Cantu Euroleague'e kalıp Fenerbahçe Ülker'in grubuna giderken, Le Mans ise yoluna Eurocup'ta devam edecek.


KAYNAK:Basketmerkezi.com
FOTOĞRAFLAR:Euroleague.net


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More