Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

9 Kasım 2011 Çarşamba

TB2L'de Handikaplar Avantajlı







701 İstanbul Bşb - Final Gençlik

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,7.5 SAYI MS İSTANBUL BŞB LEHİNE


TB2L 7. hafta maçları bugün oynanacak.7. haftanın önemli maçlarından biri de İstanbul Bşb ile Finalspor arasında,Bayrampaşa Spor Salonunda oynanacak.

İstanbul BŞB sezona 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile başladı.Takımın skor yükü Cihan Mumcuoğulları,Marko Kolaric,Umutcan Özyıldırım ve Recep Doğrusöz'ün sorumluluğunda.Maç başına 76.8 sayı atıyorlar.Sahalarında oynadıkları karşılaşmalarda 2 galibiyet elde ederken Vestel'e mağlup oldular.Galip geldikleri ekipler ligin nisbeten zayıf takımları olan Tire Bld. ve İstanbulspor idi.Takımın tecrübeli kadrosu güç dengesinin lehine olduğu maçlarda zorlanmadan kazanıyor.Kolaric ligin ribaund krallığında 8.0 ortalamayla 10. durumda.Sezgin Eriş'te asist krallığında 5.5 ortalama ile 6. durumda.

Final Gençlik sadece 1 mağlubiyet ile ligin 3. sırasında.Takım sadece ligi açtıkları maçta Maliye Milli Piyango'ya mağlup oldu.Cyrus Tate,Erdem İlter,Esat Sinanoğlu ve Orçun Okkalı takımın skor opsiyonları.Orçun Okkalı 9.0 ortalama ile ligin ribaund krallığında 7. durumda ve 3.0 ortalama ile top çalma krallığında 2. sırada.Asist krallığının 10. basamağında ise Esat Sinanoğlu 4.5 ortalama ile bulunuyor.

Finalspor pivotları Tate'in faul problemine girdiği maçların genelinde zorlandı.Hatta kaybettikleri tek maçta Tate oyun dışı kalmıştı.İki takım arasında tecrübe farkı pek yok.İstanbul BŞB yenilse de handikapta kalacaktır düşüncesindeyim.

MS:1 GÜVEN:5.5/10

702 Uşak Üniv. Bld. Spor - Akhisar Bld

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,7.5 SAYI MS UŞAK ÜNİ. LEHİNE


TB2L'nin yenilgisiz iki takımından biri olan Akhisar Belediyesi,Uşak deplasmanına çıkıyor.

Uşak Üniversitesi Belediyespor ligin 26.0 ortalamayle sayı kralı durumunda bulunan Di Juan Harris'in önderliğinde bir ekip.Takımın skor yükünü Harris dışında Nikolay Pastal ve Engin Algın çekiyor.Bu 3 oyuncu takım skorunun %75'ini karşılıyor.Sahalarında ki seyirci desteğiyle henüz maç kaybetmediler.Ribaund krallığı lideri Nikolay Pastal maç başına 12.6 ribaund çekiyor ve 12.6 ortalama ile ligin sayı krallığında10. sırada.Ligin top çalma krallığında Harris 2.4 ortalama ile 6. durumda.Blok krallığında da Deniz Gökay 1.0 ortalama ile 7. sırada bulunuyor.

Akhisar Belediyesi henüz mağlubiyet yüzü görmedi.Ligin en istikrarlı ekiplerinden biri olarak sezona sadece 4 oyuncu transfer ederek başladılar.Yabancı oyuncuları Tyrone Nelson Akhisar'da 3. sezonunu yaşıyor.Trone Nelson ve Güven Esmer takımı skorda sürükleyen oyuncular.Nelson ligin sayı krallığında 24.0 ortalamayla 2.,ribaund krallığında da 10.5 ortalama ile 4. ve 2.0 ortalamayla top çalma krallığında 10. durumda.Ligin asist krallığında da Levent Demirci 5.7 ortalamayla 3. sırada.

Akhisar Belediye deplasman maçlarını kazanırken,ribaund üstünlüğünü de eline alarak kazandı.Bu sefer karşılarında ki rakip seyirci desteğini arkasına alarak oynayacak ve ribaund problemi yaşamıyor.Sonuna kadar kazananın belli olmayacağı bir maç bekliyorum.Handikap avantajıyla Uşak Üniversitesi Belediyespor tercihinde bulunacağım.

MS:1 GÜVEN:5.5/10


Günün Kuponu:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More