Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

13 Kasım 2011 Pazar

Beko Basketbol Ligi Tahminleri





805 Fenerbahçe - Türk Telekom

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,9.5 SAYI MS TÜRK TELEKOM LEHİNE
SAYI BAREMİ:165.5 SAYI

Geçen hafta BJK'ye yenilerek ilk mağlubiyetini alan Fenerbahçe Ülker,sahasında Türk Telekom'u ağırlıyor.


Fenerbahçe Ülker ligde 3g-1m sahip.Takımın skor yükünü Ukic,Ömer Onan ve Preldzic üstleniyor.Takımın dışarı çıkan uzunlar ve atlet forvetler karşısında problem yaşadığını görüyoruz.James Gist ligin blok krallığında 1.3 ortalama ile 4. sırada.Jerrels ise top çalma krallığında 1.8 ortalama ile 7. sırada.Maç başına 85 sayı ortalamaları var.

Türk Telekom hafta içinde ki avrupa kupası mücadelesinde Karşıyaka'ya yenildi.Takımın savunmada zaafları gözüküyor.Washington 23 ortalama ile ligin sayı krallığı lideri.Asist krallığında da lider olan isim 8.3 ortalama ile Washington.Sayı krallığında 18.0 ortalama ile 4. olan isim Ali Karadeniz.Mehmet Okur'da ribaund krallığında 8.3 ortalama ile 4. durumda.Ortalama 96,8 sayı atıyorlar.


İspanya'dan galip dönen Fenerbahçe Ülker bu karşılaşmada rakibinin skor gücünü düşürmeye çalışacak.İki takımında savunmada problemleri mevcut olsa da BJK'den 85 sayı yemeyen Fenerbahçe Ülker bu karşılaşmada da savunması ile maçı alır.Önce ilk devreden Fenerbahçe,sonra ise alt tercihlerim olacak.

İY:1 GÜVEN:6/10
TS:165.5 ALT GÜVEN:5.5/10



808 Aliağa Petkim - Antalya Bşb

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,5.5 SAYI MS ANTALYA LEHİNE
SAYI BAREMİ:151.5 SAYI[



Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Antalya BŞB İzmir deplasmanında Aliağa önüne çıkıyor.

Aliağa Petkim ligde 2 galbiyete sahip.Takımın skor yükünü Ümit Sonkol,Ersin Görkem,Toolson ve Pinkney üstleniyor.Ligde oynadıkları maçların hepsi düşük tempoada oynandı.Ümit Sonkol ortalama 9,3 ribaund ile ligin ribaund krallığında 2. durumda.Ratkovica ligin asist krallığında 6.5 ortalamayla 4. durumda ardından da 5.3 ortalama ile Toolson geliyor.Qvale'de blok krallığında ortalaması 1.5 ile lider.70.3 ortalama ile sayı atıyorlar.

Antalya BŞB henüz galibiyet alamadı.Ligde 73,0 ortalama ile sayı atıyorlar.Anthony Guy Fisher ligin asist krallığında 7. sırayı 4.8 ortalama ile alıyor.De Angelo Casto blok krallığında 1.0 ortalama ile 7. sırada.Takın skor yükünü Jelovac,Melih ve Fisher çekiyor.

Antalya BŞB bu maçta galibiyeti arayacak.Yüksek tempoya zaman zaman çıkabiliyorlar.Fakat Aliağa düşük tempoda oynayan bir ekip.Aliağa ilk devre handikapını aşar tercihinde bulunacağım.Barem aşılmaz.

İY:1 GÜVEN:6/10
TS:151.5 ALT GÜVEN:5/10



812 Galatasaray - Anadolu Efes

HANDİKAPLAR:0.5 SAYI İY,1.5 SAYI MS GALATASARAY LEHİNE
SAYI BAREMİ:152.5 SAYI[


Ligde henüz mağlubiyeti olamayan Galatasaray Medical Park sahasında kndisi gibi namağlup olan Anadolu Efes'i ağırlıyor.


Galatasaray Medical Park'ın ligdeki skor sorumluluğunu Shumpert,Lakovic ve Shipp üstleniyor.Takımın önemli silahlarından Zaza Pachulia bu maçta süre alabilecek duruma geldi.Ligin asist krallığında Tutku Açık 4.5 ortalama ile 10. durumda.Savunma konsantrasyonları üst düzeye çıkabiliyor.

Anadolu Efes Kinsey'in sakatlığıyla sarsıldı.Oyun kurucudan katkı alamamaları ve Savanovic'i besleyen bir düzende oynamamaları eleştiri konusu.Tskımın ligde ki skor opsiyonları Ersan,Ermal,Barac,Kinsey ve Vujacic.

İki takımda Euroleague takımı ve istedikleri zaman bu sertikte maç oynayabiliyorlar.Bu nedenle öncelikli tercihim alt.Sonra ise Galatasaray tercihim var

TS:152.5 ALT GÜVEN:6/10
MS:1 GÜVEN:5.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More