Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

13 Ekim 2012 Cumartesi

Ve Huzurlarınızda Beko Basketbol Ligi!!!



Normal sezonu 30 hafta sürecek olan Beko Basketbol Ligi’nde 2012-13 sezonunun perdesi 13 Ekim Cumartesi günü oynanacak üç karşılaşma ile açılacak ve ligin ilk haftasında 4 karşılaşma Lig Tv3 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Beko Basketbol Ligi’nde cumartesi günü başlayacak olan 2012-13 sezonunda ilk devre13 Ocak 2013 tarihinde oynanacak Beşiktaş - Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı ile noktalanacak. 26 Ocak 2013 tarihinde ikinci devre mücadelesi başlarken, ligde normal sezon 6 Mayıs 2013 tarihinde sona erecek. Play-off mücadelelerinin tarihleri ise daha sonra açıklanacak.

Beko Basketbol Ligi’nde sezonun perdesi ise cumartesi günü saat 16:00 başlayacak olan üç maçla açılacak. Sezon sonunda antrenör değişikliğine giden iki takımın mücadelesinde Ergin Ataman’lı Galatasaray, başantrenörlük görevine Altar Tunçkol’u getiren Antalya Büyükşehir Belediyesi deplasmanında galibiyet arayacakken, ligin yeni ekiplerinden Ted Ankara Kolejlilerevinde Tofaş’ı ağırlayacak. saat 16:00’da başlayacak bir diğer maçta ise Spor Toto Türkiye Kupası’nda son sekize kalma başarısını gösteren Pınar Karşıyaka, sezonu evinde oynayacağı Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşması ile açacak.

Cumartesi günün son maçı ise saat 17:00’de Olin Edirne ile Royal Halı Gaziantep BŞB. arasında oynanacakken, 14 Ekim Pazar günü saat 15:00’de, Erdemir yeni transferleriyle sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Fenerbahçe Ülker’i ağırlayacak. saat 16:00’da başlayacak olan Aliağa Petkim – Hacettepe Üniversitesi maçının ardından saat 18:00’de son şampiyon sahaya çıkacak ve Beşiktaş, evinde Türk Telekom’u konuk edecek. Beko Basketbol Ligi’nin ilk haftası Anadolu Efes ile Banvitarasındaki karşılaşma ile sona erecek.

Ligin ilk haftasında Antalya BŞB – Galatasaray, Erdemir – Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş – Türk Telekom ve Anadolu Efes arasındaki mücadeleler ise Lig Tv3’ten canlı olarak ve ilk hafta maçları olması nedeniyle şifresiz ekranlara gelecek

Beko Basketbol Ligi’nde ilk haftanın programı şöyle:

13 Ekim Cumartesi

16:00 Antalya BŞB - Galatasaray Medical Park (Antalya Atatürk S.S.) Lig Tv 3
16:00 Ted Ankara Kolejliler - Tofaş (Tobb S.S.)
16:00 Pınar Karşıyaka - Mersin BŞB (Karşıyaka S.S.)
17:00 Olin Edirne - Royal Halı Gaziantep BŞB (Mimar Sinan S.S.)

14 Ekim Pazar

15:00 Erdemir - Fenerbahçe Ülker (Erdemir S.S.) Lig Tv 3
16:00 Aliağa Gençlik - Hacettepe Üni. (Enka S.S.)
18:00 Beşiktaş - Türk Telekom (Abdi İpekçiS.S.) Lig Tv 3

15 Ekim Pazartesi
20:00 Anadolu Efes - Banvit (Darüşşafaka Ayhan Şahenk S.S.) Lig
Tv 3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More