Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

12 Ekim 2012 Cuma

Maliye Milli Piyango Kazanır!



726 Final Gençlik - M. M Piyango

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,4.5 SAYI MS FİNAL GENÇLİK LEHİNE


Geçen hafta lige Vestel mağlubiyeti ile başlayan Finalspor evinde ligin güçlü ekiplerinden olan Maliye Milli Piyango’yu ağırlıyor. 

Final Gençlik sezona Tayfun Karabey (Adanaspor), Soner Şahin (İstanbul BŞB), Marshall Moses (Hapoel KS), Mustafa Güçyetmez (Konya Selçuk Üniversitesi) transferleri ile başladı.Altyapıdan Cem Koçal ve Utku Bayraktar A takıma çıktı.Geçen hafta sonunda deplasmanda karşılaştıkları Vestel’e 86-79 mağlup olurken Marshall Moses 18 sayı attı,12 ribaund çekti.Beş oyuncudan çift haneli sayı katkısı aldılar.



Maliye Milli Piyango sezona Akhisar Belediye’yi 77-72 yenerek başladı.O maçta iyi ribaund çektiler fakat top paylaşımlarında ve savunma tempolarında sorun yaşadılar.Top kaybı sayıları da önemli bir dezavantajları oldu.Yine de 4 oyuncunun çift haneli sayılara çıkması ve Derek Willams’ın asistleri ile maçı kazandılar. 

Maliye Milli Piyango koçu Gencer Baytimur ekibinin geçen haftaki basketbolunun çirkin olduğunu ifade etti.Bu hafta vidaları daha fazla sıkmak ve iyi savunma yaparak maçı kazanmak isteyeceklerdir.Finalspor ilk maçında mücadeleyi seven fakat şut isabetinde sorun yaşayan bir ekip görüntüsü verdi.Tercihim MS:2



MS:2 GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More