Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

3 Haziran 2012 Pazar

Potada Es-Es Rüzgarı Esmeye Başlıyor



TB2L'de geçirdiği ilk sezonunda kümede kalmayı başaran Başkent Gençlik,yarışma haklarını Eskişehirspor'a devretmek üzere anlaşma sağladı.


Başkent Gençlik başkanı Cihat Çetinkaya ile Eskişehirspor yetkilisi Emre Oturanel'in her konuda anlaşma sağladığı bildirilirken hafta başında iki kulüp yetkililerinin bir araya gelerek protokol imzalaması bekleniyor.


Kulislerden sızan bilgilere göre geçen sezona Vestel'de başlayan Murat Aşkın Eskişehirspor'un baş antrenörü olacak.Aşkın'ın yardımcılığını ise Fatih Şener ile Can Corcor yapacak.

3 yorum:

  1. DOLANDIRICI EMRE OTURANEL Mİ YETKİLİ!!!!

    YanıtlaSil
  2. Evet, arkadaşa katılıyorum. Bu EMRE OTURANEL denen adam, tanıdığım bir aileyi ve o ailenin çevresini oldukça ciddi meblağlarda dolandırmıştır. Hiçbir eğitimi olmayan bu insan,hem OTURANEL ailesinin hem de ESKİŞEHİRSPOR'un adını resmen lekelemektedir. ESKİŞEHİRSPOR gibi önemli kulüplerin, adlarının kimlerle birlikte geçtiğine çok daha fazla dikkat etmesi gerekiyor. Yazık ki ne yazık, eğer sportif aktivitelerimiz bu tarz yalancı ve dolandırıcı insanların ellerinde şekilleniyorsa...

    YanıtlaSil
  3. emre oturanel herkese borçuvar ve kaçtı borcunu ödemedi

    YanıtlaSil

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More