Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

7 Kasım 2011 Pazartesi

Olin'in İlk Avrupa Mücadelesi



Geçen sezon gösterdiği mücadeleyle BBL'de play-off oynayan Olin Edirne,Çarşamba günü ilk Avrupa mücadelesini kendi saha ve seyircisi önünde Güney Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Etha Engomi ile yapacak.


Mimar Sinan Arena'da oynanacak olan ve 20 TL olarak belirlenen Olin Edirne-Etha Engomi Eurochallenge Cup maç biletleri 8 Kasım Salı günü saat 10:00'dan itibaren satışa çıkarılacak. 

Olin Edirne Basketbol Kulübü Asbaşkanı Okan Hamami, Etha Engomi ile oynanacak maç ile ilgili bir açıklama yaparak tüm Edirnelileri Edirne tarihinde bir ilk olacak maça katılmaya çağırdı.Hamami’nin açıklaması şöyle:
Edirne’nin spor tarihinde bir ilk yaşayacağız. 9 Kasım Çarşamba günü Mimar Sinan Spor Salonu’nda profesyonel bir takımımız uluslar arası resmi bir maç oynayacak. Geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz başarı sonucu katılma hakkı kazandığımız Fiba Euro Challange Cup’ta hem ülkemizi hem de Edirnemizi temsil edeceğiz. Euro Challange Cup F Grubunda Güney Kıbrıs temsilcisi Etha Engomi dışında Belçika’dan Okapi Aalstar ve Rusya’dan Triumph Moskow takımlarını konuk edeceğiz. 9 Kasım Çarşamba günü Edirne’de ilk maçımızı oynadıktan sonra 3 karşılaşmamızı deplasmanda oynayacağız ve gruptaki son iki maçımız Mimar Sinan’da olacak. Edirnemizin spor tarihinde yaşanacak olan bu ilkte yer almak, bu tarihi ana tanıklık etmek için tüm basketbolseverleri maça davet ediyorum.Hep birlikte takımımızı destekleyelim ve sahada mücadele eden sporcularımıza positif enerji verelim.Bu münasebetle tüm taraftarlarımızın ve Edirnelilerin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More