Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

22 Aralık 2012 Cumartesi

22.12.2012 BBL Tahminleri



805-Hacettepe Üniv. – Banvit

HANDİKAPLAR:7.5 SAYI,13.5 SAYI MS HACETTEPE LEHİNE
SAYI BAREMİ:148.5 SAYI


Son 8 maçını kaybeden Hacettepe Üniversitesi kendi evinde Banvit’i ağırlıyor.

Hacettepe Üniversitesi son 8 maçtır kaybeden bir ekip.Takımın skor yükünü Cameron Bennermann,Michael Glover ikilisi çekiyor.Polat Kaya ve Courtney Eldridge onlara katkı verse de maç başına 66 sayı ortalamasına sahip.

Banvit ligde doludizgin gidiyor.Son 3 maçını kazanan ekibin takımda skor dengeli dağılırken Charles “Chuck” Davis,Sammy MejiaKalin Lucas çift hanelere çıkıyor.

Hacettepe son maçlarda iyi basketbol oynamıyor.Banvit ise Fenerbahçe Ülker maçından bu yana iyi ve istikrarlı skorlar buluyor.Fenerbahçe’den 92,Anadolu Efes’ten 87 sayı yiyen Hacettepe’nin yine 85 sayı üzerinde yemesini ve 60-65 sayı aralığında da atmasını bekliyorum.Tahminim MS:2 ve alt olacak.

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:148.5 ALT GÜVEN:6/10



810-Galatasaray - Gaziantep BŞB

HANDİKAPLAR:8.5 SAYI İY,16.5 SAYI MS GAZİANTEP BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:152.5 SAYI


Son lig maçında Fenerbahçe Ülker’e yenilerek ligin zirvesinde ki yerini kaybeden Galatasaray kendi salonunda çıkışa geçen Gaziantep BŞB’yi ağırlıyor.

Galatasaray Medical Park ligin 2. Sırasında.Takım son haftalarda kötü basketbol oynuyor.Ekibin skor gücünü üstlenen David Hawkins’te son maçlarda kötü ve çok yalnız kalıyor.

Gaziantep BŞB ligde son 3 haftada 2 galibiyet aldı.Yeni antrenörleri Cem Akdağ ligde tempolu basketbol anlayışını en iyi uygulayan isimlerden biri.Takıın skor yükünü Joey Dorsey,Andre Collins,Mutlu Akpınar,Isıah Swann ve Charles Rhodes üstleniyor.
Galatasaray son haftalarda kötü durumda.Fakat ilk devrelerde oyundan düşmüyor.Bu nedenle ilk devre handikapını aşmalarını ve bol skorlu bir maç olmasını bekliyorum.

İY:1 GÜVEN:6/10
TS:152.5 GÜVEN:6/10



813-Türk Telekom - TED Kolejliler

HANDİKAPLAR:0.5 SAYI İY,0.5 SAYI MS TÜRK TELEKOM LEHİNE
SAYI BAREMİ:153.5 SAYI 


Beko Basketbol Ligi’İnin Ankara derbisinde Türk Telekom Ted Kolej’i konuk ediyor.

Türk Telekom ligin iyi kadrolarından biri.Fakat iyi sonuçlar alamıyorlar.Takımın skor yükünü Dee Brown,Drago Pasalic ve Miha Zupan üstleniyor.Son 3 maçı da kaybettiler.

Ted Kolej ise rakibinin aksine istim üzerinde.Takımın skor yükünü Nedim Yücel,Jovo Stanojevic,Kirk Penney üçlüsü çekiyor.

Türk Telekom ile Ted Kolej arasında ki son maçı Ted Kolej kazanmıştı.Aynı şekilde bir galibiyet ve yüksek skorlu bir maç bekliyorum.

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:153.5 SAYI ÜST GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More