Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

15 Aralık 2012 Cumartesi

15.12.2012 Beko Basketbol Ligi Tahminlerim



807 Antalya Bşb - Karşiyaka

HANDİKAPLAR:4.5 SAYI İY,8.5 SAYI MS ANTALYA BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:155.5 SAYI
 


Geçen hafta sonunda iyi mücadele etmesine rağmen rakibinin 3 sayı yüzdesinde ki üstünlüğüne mağlup olan Antalya BŞB ligin istim üzerinde ki ekiplerinden Karşıyaka’yı ağırlıyor. 

Antalya BŞB. ligde ki kötü konumuna rağmen geçen hafta doğru bir basketbol oynayarak Beşiktaş’a mağlup oldu.Takımın skor yükünü Jayo Davidson, Jordan Theodore,Reha Öz,Ron Lewis ve Warren Carter çekerken skor potansiyellerinde ki üstünlük göze çarpıyor. 

Karşıyaka ligin önemli kadrolarından birine sahip.Takımın skor yükünü Abdul Wahab Aminu,Boby Dixon,John Diebler üçlüsü çekerken Evren Büker ve Ümit Sonkol’dan da önemli bir katkı alıyorlar. 

İki ekipte yüksek skor potansiyeli ile dikkat çekiyor.Sayı bareminin bu nedenle rahatça aşılacağını düşünüyorum.Ayrıca ilk devreden Karşıyaka tercihi de denenebilir. 

TS:155.5 ÜST GÜVEN:6/10
İY:2 GÜVEN:5/10




808 Galatasaray - Tofaş

HANDİKAPLAR:7.5 SAYI İY,13.5 SAYI MS TOFAŞ LEHİNE
SAYI BAREMİ:152.5 SAYI 


Beko Basketbol Ligi’ndeki ilk mağlubiyetine geçen hafta alan Galatasaray kendi salonunda Tofaş’ı ağırlıyor. 

Galatasaray ligin iddialı kadrolarından biri olduğunu geçen hafta sonuna dek namağlup kalarak kanıtladı.Eurocup’ta da bir üst tura çıktılar.Takımın skor yükünü Milan Macvan,Ender Arslan ve David Hawkins çekerken rotasyondan çok iyi katkı alıyorlar.Fakat son haftalarda oynadıkları basketbol kalitesi düşüşte. 

Tofaş bu sezon ki yeni oluşumunun meyvelerini henüz toplayamadı.Takımın deplasman karnesi çok kötü ve henüz dışarıda galibiyet alamadılar.Takımın skor liderleri Steven Burtt ve Josh Heytvelt. 

Bu karşılaşmada yüksek skor bekliyorum.Tofaş deplasmanlarda kolay kolay oyundan düşmüyor.Bu nedenle de İY:2 tercihim olacak. 

TS:152.5 ÜST GÜVEN:6/10
İY:2 GÜVEN:5/10



811 Edirne Olin - Ted Kolejliler

HANDİKAPLAR:1.5 SAYI İY,2.5 SAYI MS TED KOLEJ LEHİNE
SAYI BAREMİ:148.5 SAYI 


Beko Basketbol Ligi’nin dibine düşmemek için mücadele eden Olin Edirne, kendi sahasında Ted Kolej’i konuk ediyor.

Olin Edirne son haftalarda toparlanma yolunda.Son maçlarında Anadolu Efes dahil her takım ile iyi mücadele verdiler.Takımın skor yükünü Mehmet Yağmur, David Jelinek ve Art Parakhouski çekiyor. 

Ted Kolej geçen haftaya ait maçta Anadolu Efes’i yenerek büyük başarı elde etti.Takımın skor yükünü Jovo Stanojevic,Kirk Penney ikilisi üstlenirken Nedim Yücel ve Vanja Plisnic’ten de katkı alıyorlar.

İki takımda son karşılaşmalarını kazanarak bu maça geldi.Olin Edirne camia halinde bu maçı çıkış maçı olarak görüyor.İyi savunma yaparak bu maçı kazanacaklarını düşünüyorum. 

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:148.5 SAYI ÜSTÜ GÜVEN:5/10



814 Türk Telekom - Erdemir

HANDİKAPLAR:1.5 SAYI İY,2.5 SAYI MS ERDEMİR LEHİNE
SAYI BAREMİ:148.5 SAYI
 


Ligin vasat kadrolarından biri olan Türk Telekom,kendi salonunda Erdemir’i ağırlıyor. 

Türk Telekom ligde 3 galibiyete sahip ve ligin 11. sırasında.Takımın skor yükünü Miha Zupan,Dee Brown ve Drago Pasalic üstleniyor.Deplasmanlarda daha başarılılar. 

Erdemir de rakibi gibi 3 galibiyete sahip.Takımın skor yükünü Gerrod Henderson,Melih Mahmutoğlu ve Sean Marshall üstlenirken iyi mücadele ediyorlar.Asist üzerinden oynamak ve topu paylaşmak ile ilgili problemleri var. 

Erdemir deplasmanlarda kötü bir karneye sahip.Telekom da evinde kolay kolay kazanamıyor.İki ekibinde son maçlarında yüksek skorlar bulundu.İki ekibin arasında ki maçların genelinde de bu tablo değişik değil.Bu nedenle üst tercihim var. 


TS:148.5 SAYI ÜST GÜVEN:6/10
MS:1 GÜVEN:5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More