Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

16 Aralık 2012 Pazar

16.12.2012 Beko Basketbol Ligi Tercihlerim



850-Hacettepe Univer. – Fenerbahçe

HANDİKAPLAR:8.5 SAYI İY,15.5 SAYI MS HACETTEPE LEHİNE
SAYI BAREMİ:153.5 SAYI


THY Euroleague’de bir üst tura çıkan Fenerbahçe Ülker,deplasmanda Hacettepe Üniversitesi’ne konuk oluyor.

Hacettepe Üniversitesi ligin son sırasında.Takımın oynadığı maçların zorluk derecesi yüksek ekipler ile olması da ekibin bu sıralamaya düşmesinde bir etken oldu.Henüz 2 galibiyetleri var.Takımın skor yükünü Cameron Bennerman,Michael Glover ikilisi çekiyor.Maç başına 67.3 ile ligin en az skor bulan ekiplerindenler.

Fenerbahçe Ülker Euroleague’de bir üst turu son maçta garantiledi.Takıma sonradan katılan J.R Bremer’ı gönderdiler.2 transfer yapacakları konuşuluyor.Takımın skor yükünü Bo McCalebb,Ömer Onan ve Bojan Bogdanovic çekiyor.Ligde skorer yapılarını ön plan çıkartıyorlar.

Hacettepe Üniversitesi skorer yapısı kuvvetli takımlar önünde bu sezon kazanamadı.Anadolu Efes’ten 87,Karşıyaka’dan ise 79 sayı yedi.Fenerbahçe’nin bu maçta 85 sayıyı bulmasını rakibi Hacettepenin ise 60-65 sayı civarında kalmasını bekliyorum.Bu nedenle 2 ve alt tercihlerim var

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:153.5 ALT GÜVEN:5/10


855- Aliağa Petkim – Beşiktaş

HANDİKAPLAR:4.5 SAYI İY,8.5 SAYI MS ALİAĞA PETKİM LEHİNE
SAYI BAREMİ:150.5 SAYI


THY Euroleague’de ki macerasına TOP 16’dan devam edecek olan Beşiktaş İzmir deplasmanında Aliağa Petkim karşısına çıkıyor.

Aliağa Petkim ligin vasat ekiplerinden biri.Rakibe göre oynuyor gibi görünseler de tempolu oyunu ve sert savunmayı esas alıyorlar.Takımın skor yükünü Lionel Chalmers,Orhan Haciyeva, Mert Shumpert,Ersin Görkem ve Torin Francis üstleniyor.Tempolu oynayan ekiplere karşı zorlanıyorlar.

Beşiktaş bu sezon için ilginç bir istatistiğe sahip.Euroleague dönüşünde özellikle de deplasman maçlarında kazanamadılar.Takımın skor yükünü Damir Markota,Patrick Christopher,Curtis Jerrels üçlüsü çekiyor.Geçen hafta takıma katılan Daniel Ewing’te ilk maç için iyi katkı verdi.

Aliağa sert ve tempolu oynamayı bilen ekipler karşısında oyun kontrol ederek oynamayı seviyor.Beşiktaş’ta özellikle deplasmanlarda skor bulamıyor.Kısır bir maç olmasını ve ev sahibinin handikap avantajını korumasını bekliyorum.

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:150.5 ALT GÜVEN:6/10


860-Banvit - Gaziantep Bşb.

HANDİKAPLAR:7.5 SAYI İY,13.5 SAYI MS G. ANTEP BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:155.5 SAYI


Eurocup’ta bir üst tura çıkmaya hak kazanan Banvit kendi sahasında G.Antep BŞB’yi konuk ediyor.

Banvit kendisi için çok önemli bir maçı kazanarak Eurocup’ta bir üst tura çıkmayı başardı hafta içinde.Takımın lig maçlarında ki skor yükünü Sammy Mejia,Charles Davis,Kalin Lucas üçlüsü çekiyor.Maç başına 77.4 sayı ortalamasına sahipler.Bu ortalamayı kendi salonlarında 82 sayıya çıkartıyorlar.

GAntep BŞB ligin son sırasından kurtuldu.Takımın flaş transfer Joey Dorsey ile toparlandığını söyleyebiliriz.Tempolu oyunu seviyorlar.Takımın skor yükünü Charles Rhodes,Isaıah Swann,Mutlu Akpınar ve Joey Dorsey çekiyor.

Tempolu geçecek bir maç ve Banvit galibiyeti bekliyorum.Handikap yüksekliği sebebiyle ilk tercihim üst.Sonra ise ilk devreden Banvit denenebilir.

TS:155.5 ÜST GÜVEN:6/10
İY:1 GÜVEN:5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More