Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

15 Aralık 2012 Cumartesi

15.12.2012 TB2L Tahminleri




805-İstanbul Bşb ( h ) - Selçuk Üniversitesi

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,5.5 SAYI MS İSTANBUL BŞB LEHİNE

TB2L’de ki liderliğini kaybeden Selçuk Üniversitesi İstanbul’da İstanbul BŞB önüne çıkıyor.

İstanbul BŞB ligin iyi kadrolarından biri olmasına rağmen sezonun geri kalan kısmında istediği performansı ortaya koyamadı.Takımın skor yükünü Recep Doğrusöz ve Arthur Johnson çekiyor.Sayı ortalaması 6.5 ile 10 arasında olan 5 oyuncu ile skorlarını takımın geneline yayabiliyorlar.Bu nedenle doğru bir rotasyon içindeler.Fakat maç kazanmak için gereken mücadelede problemleri var.Özellikle skorer takımlara karşı çok zorlanıyorlar.

Selçuk Üniversitesi geçen hafta sonunda Maliye Milli Piyango’ya deplasmanda yenilerek liderliğini kaybetti.Takımın skor yükünü Hadi Özdemir,Orçun Göllü,Jeremy Granger ve Bill Clark üstleniyor.Takımın skor potansiyelinde düşüş gözleniyor.

İstanbul BŞB skor potansiyeli yüksek ekipler karşısında zorlandı bu sezon.Bugünde onlar için zor bir rakip parkede olacak.Selçuk Üniversitesinin ilk devre handikapını aşmasını bekliyorum.Oran arttırmak için 2/2 denenebilir.

İY:2 GÜVEN:6/10
İY-MS:2/2 GÜVEN:5/10


806-M.M Piyango - Gelişim Koleji

HANDİKAPLAR:6.5 SAYI İY,11.5 SAYI MS GELİŞİM LEHİNE

Geçen hafta sonunda Selçuk Üniversitesinden lig liderliğini devralan Maliye Milli Piyango kendi sahasında ligin genç ekibi Gelişim Koleji’ni ağırlıyor.

Maliye Milli Piyango TB2L’nin lideri konumunda.Takımın skor yükünü Zach Graham, Hakan Yapar ve Derek Williams paylaşırken kolay kolay mağlup edilemiyorlar.Yüksek skor potansiyellerini rotasyonu iyi yapmalarına borçlular.2 sayı yüzdeleri ligin üzerinde.

Gelişim Koleji ligin tecrübeli isimlerini ve gençleri bir araya getirerek lige girdi.Takımın skor yükünü Michael Porrini ve Jermaine Dearman çekerken, Sercan Ergin’den de önemli bir katkı alıyorlar.Son iki maçta mağlup olurken çift haneli farklar yemediler.Deplasmanlarda ki maçlarda kolay teslim olmuyor ve soyunma odasına mücadele ederek gidiyorlar.

Bu karşılaşmanın ilk devresinde başa baş bir oyun olacağını düşünüyorum.Maçın sonunda Maliye Milli Piyango oyuna ağırlığını koyacaktır.İlk yarı için handikap avantajını öneriyorum.

İY:2 GÜVEN:6/10
İY-MS:2/1 GÜVEN:5/10


810-Trabzonspor ( h ) - Yesilgiresun Bld

HANDİKAPLAR:0.5 SAYI İY,1.5 SAYI MS TRABZON LEHİNE

TB2L’de son haftaların formda iki ekibi Karadeniz derbisinde karşılaşıyor.

Trabzonspor antrenör değişikliği yaşadıktan sonra iki maçını da kazanarak çıkışa geçen bir ekip.Takımın skor yükünü Erdem Türetken,Jurica Zuza,Henry Dobie üçlüsü çekerken ayrıca Fırat Aydemir ve Rasim Başak’ta katkı veriyor.Son iki maçlarını kazanırken yeni antrenörleri Hasan Özmeriç’in istediği Yunus Akçay’da kadroya hafta içinde katıldı.Uzun pozisyonuna oyuncu bakılırken o mevkide ki Rasim Başak düşüş içinde.

Yeşil Giresun Bld. ligin sürpriz takımı.Takımın skor yükünü Alex Gordon, John Ofoegbu ikilisi çekerken son 7 maçtır sürekli kazanıyorlar.Takımın skoruna ayrıca Gökper Gen ve İsmail Çevik’te katkı veriyor.

Trabzonspor toparlanma dönemine girdi ve daha düzenli bir oyun oynamaya başladı.Yeşil Giresun antrenörü Yücel Platin rakibinin savunma problemlerini biliyor ve bugün uzun rotasyonundan üstünlük kurmaya çalışacak.Ayrıca tempoyu da düşürmek isteyeceğini düşünüyorum.Hasan Özmeriç ise 3 numara pozisyonunda ki üstünlüğünü kullanmaya çalışacaktır.Tahmini zor maçta önceliğim ev sahibi.

MS:1 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More