Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

9 Aralık 2012 Pazar

09.12.2012 BBL Tercihleri



851-Beşiktaş - Antalya BŞB.

HANDİKAPLAR:6.5 SAYI İY,12.5 SAYI MS ANTALYA BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:148.5 SAYI


Euroleague’de istediği noktaya ulaşan ve hafta içinde ki CSKA Moskova maçında iyi mücadele eden Beşiktaş, kendi sahasında Antalya BŞB’yı ağırlıyor.

Beşiktaş ligde oynadığı maçlarda ilginç bir istatistiğe sahip.Siyah-beyazlı ekip kendi salonunda ki maçları kazanırken,deplasmanlardan ise galibiyet çıkaramadı.Takımın skor yükünü Curtis Jerrels,Damir Markota ve Patrick Christopher çekiyor.Ligde ki sayı ortalamaları 70.9 sayı.

Antalya BŞB ise istikrarsız bir takım.Deplasmanlarda 2 maç kazanan ekip kendi evinde maç kazanamadı.Takıma yeni katılan eski Darüşşafaka’lı Jermareo Davidson’un lisansı yetişti ve bu maçta forma giyebilecek durumda.Takımın skor yükünü Jordan Theodore, Reha Öz, Ron Lewis ve Warren Carter çekiyor.Maç başına 75.9 sayı ortalamaları var.

Beşiktaş Euroleague maçlarından sonra ki maçlarda hep zorlandı.2 hafta önce Hacettepe’yi yenerken kısır bir maç çıkartmışlardı. Bu karşılaşmada oynaması mümkün olan Davidson’un eşleşme problemi yaratarak iyi iş yapacağını düşünüyorum. Bu nedenle ben handikapı yanıma alarak Antalya BŞB tarafındayım.Ayrıca alt ihtimalini de yüksek görüyorum.

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:148.5 SAYI ALT GÜVEN:6/10


856- Aliağa Petkim - Mersin Bşb

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,5.5 SAYI MS MERSİN BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:148.5 SAYI


Ligin ilk yarısını sürekli deplasmanda oynayan ekibi Mersin BŞB İzmir’de Aliağa Petkim önüne çıkıyor.

Aliağa Petkim ligin istikrar sağlayamayan ekiplerinden. Takımın skor yükünü çeken isimler Torin Francis,Mert Shumpert, Lionell Chalmers, Orhan Haciyeva ve Ersin Görkem olurken maç başına 71.8 sayı ortalaması ile oynuyorlar.Geçen hafta Ted Kolej’i yenerken savunmaları ile kazandılar.

Mersin BŞB Will Solomon’un takıma katılması ile takımın skorer kimliğine katı yaptı.Takımın skor yükünü Ali Karadeniz,David Holston, Omar Sneed üstleniyor.Deplasmanlarda oynamasını öğrendiler.Maç başına 71.3 sayı ortalamaları var.

Aliağa sezonun geride kalan bölümünde Antalya ve Olin gibi skorer kısaları olan ekipler karşısında zorlandı.Bugün de zorlanacaklarını düşünüyorum.Bu nedenle MS:2 ve üst tercihlerim var.Önceliğim ise üst.

TS:148.5 SAYI ÜST GÜVEN:6/10
MS:2 GÜVEN:6/10


857- Fenerbahçe – Banvit

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,6.5 SAYI MS BANVİT LEHİNE
SAYI BAREMİ:148.5 SAYI


Beko Basketbol Ligi’nde haftanın maçı İstanbul’da Fenerbahçe Ülker ile Banvit arasında oynanıyor.

Fenerbahçe Ülker 2 gün önce Panathinaikos deplasmanında mağlup olarak EL TOP 16 ihtimalini tehlikeye soktu.Bu nedenle moralsiz olarak maça çıkıyor.Takımın skor yükünü Bojan Bogdanovic,Bo McCalebb ikilisi çekerken Ömer Onan,Emir Preldzic ve David Andersen üçlüsü de katkı veriyor.Skorer yanları 83.1 olan sayı ortalamaları ile ortaya çıkarken ribaund problemleri devam ediyor.

Banvit ise Eurocup’ta Valencia’ya mağlup oldu ve onların da gruptan çıkamama ihtimali mevcut.Takımın skor yükünü Charles Davis,Kalin Lucas,Sammy Mejia üçlüsü çekerken Serkan Erdoğan, Keith Simmons ve Vladimir Stimac’tan iyi katkı alıyorlar.Maç başına 78.5 sayı ortalamalarına sahipler.

Fenerbahçe Ülker’in forvetlerinin ve Banvit uzunlarının etkin olacağı bir karşılaşma bekliyorum.Fenerbahçe Ülker bu salonda kısır bir BBL maçı oynamadı bu sezon.Fakat bu tip karşılaşmalarda savunma hep ön plandadır.Bu nedenle benim tercihim handikap avantajıyla MS:2 ve alt olacak.

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:148.5 ALT GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More