Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

3 Ekim 2012 Çarşamba

Eski Konya Selçuk'lu Antalya'ya Geldi!





Yoğun bir hazırlık döneminin ardından lig öncesi ilk ciddi sınavını verecek olan turuncu mavili ekip, Spor Toto Türkiye Kupası’nda yeni bir oyuncuyla sahaya çıkacak. Greg Mangano ile yollarını ayıran Antalya temsilcisi, daha önce 2007-2008 sezonunda Konya Selçuk Üniversitesi ile Beko Basketbol Ligi tecrübesi yaşayan Warren Carter ile anlaştı. 1985 doğumlu olan Carter geçtiğimiz sezon İsrail Ligi’nde forma giymişti.


Spor Toto Türkiye Kupası Eleme Grubu öncesi Antrenör Altar Tunçkol şunları söyledi; “Yoğun bir maç ve hazırlık döneminin ardından bu hafta sonu Türkiye Kupası’nda mücadele edeceğiz. Antalya Büyükşehir Belediye olarak Kocaeli’nde B Grubu’nda yer alıyoruz. Grubumuzda Beşiktaş, Aliağa Petkim ve Hacettepe Üniversitesi gibi öneli takımlarla karşı karşıya geleceğiz. Kupa maçlarında takımımızı hazırlık maçlarının ardından ilk defa ciddi anlamda görme şansı bulacağız. Hedefimiz tabi ki ilk iki takım arasına girerek gruplardan çıkabilmek. Daha da önemlisi Antalyalı sporseverleri oynayacağımız iyi basketbolla ve aldığımız galibiyetlerle mutlu etmek olacak. Bildiğiniz üzere Amerikalı oyuncumuz Greg Mangano’yla yollarımızı ayırdık yerine Warren Renard Carter’la anlaştık. Carter daha önce Türkiye Ligi’nde Selçuk Üniversitesi’nde forma giyen iyi bir oyuncu. 4 numara için bize çok yardımcı olacağını düşünüyoruz”.

Diğer taraftan dün akşam antrenmanı sonrasında doğum günleri olan Eren Beyaz ve Berkay Gülek’e sürpriz bir kutlama yapıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More