Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

3 Ekim 2012 Çarşamba

Aliağa Stop Etti!(Aliağa Rakibin Dış Atışlarına Mağlup)

5. Jermaine Flowers (Joensuun Kataja)



FIBA Eurochallenge ön elemesinde rövanş maçında Aliağa Petkim ilk maçta 12 sayı farkla yenildiği Joensuun Kataja'ya bu kez İzmir'de 77-64 yenilerek Avrupa'ya erken veda etti.

Maç boyunca rakibi karşısında istediği oyunu sergileyemeyen Aliağa Petkim ilk yarıyı 38-34 geride kapatırken, üçüncü çeyreğin sonunda tabelada Finlandiya ekibinin 61-48'lik üstünlüğü oluştu. Son çeyrekte iyice oyundan kopan temsilcimiz Aliağa Petkim salondan 77-64 yenik ayrılarak Avrupa'ya veda etti.

Avrupa defterini kapatan Aliağa Petkim'de Orhan Hacıyeva 16 sayı, 12 ribaund, 2 asist ile en etkili isim olurken, Taquan Dean 15 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Branislav Ratkovica 11 sayı, 6 asist ile mücadele ettiler. Marcus Arnold ve Ersin Görkem ise 7'şer sayı ile maçı tamamladılar.
 
Rakibin %52.2'lik 3 sayı yüzdesi maçı kazandıran unsur oldu.Jermaine Flowers (Fotoğrafta ki) 21 sayı-9 ribaund ile mücadele ederken Jerald Fields 12 sayı-3 asist ile oynadı.Petri Virtanen 12 sayı-4 asist-3 top çalma yaparken; Kanervo'da 14 sayı attı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More