Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

18 Eylül 2011 Pazar

Trabzonspor'un Direksiyonuna Bailey Takviyesi



 Trabzonspor ABD'li oyun kurucu Bailey ile anlaştı.Oyuncu geçen sezon Panellinos'ta oynuyordu.


Maurice Bailey 1981 doğumlu ve 1.83 boyunda.Jamaika pasaportuna da sahip olan oyuncu geçen sezon Panellinos'ta 22:3 dakika-9.7 sayı-1.3 ribaund-1.9 asist ve 1.1 top çalma ortalamaları elde etti.Bailey'in kariyerinde Nancy, Etendart De Brest, Lokomotiv Rostov, Lublijana Olimpija, Spartak Primorge, Kızılyıldız, Obradorio gibi üst düzey Avrupa kulüpleri bulunuyor.


Bu transfer J.R Reynolds'u yedeklemek için yapılmış gibi duruyor.Monwell Randle ve Andre Brown ile sözleşme imzalayan;Mario Austin,J.R Reynolds ve Bailey ile anlaşan Trabzonspor bu hamleler ile yabancı sayısını tamamlamış gibi gözüküyor.Halen 3 hakları daha bulunsa da bu tercihler sakatlık riski nedeniyle sezon ortasına kalabilir. 

3 yorum:

  1. JR Reynolds gelmedi. O da D. Spencer gibi son anda vazgeçti. A. Brown'un menajerlik şirketi imzadan bahsediyor fakat Tolga Hoca'yla görüştük, böyle bir düşünceleri olmadığını söyledi. O pozisyona sanırım M. Austin gelecek.
    Yani toparlarsak; Bailey-Washington-Randle ve Austin dörtlüsüyle yola çıkacağız (bir değişiklik olmaz ise).

    YanıtlaSil
  2. Net bir bilgi kimsede yok sanırım

    YanıtlaSil
  3. Şu ana kadar A. Washington ve M. Randle ile anlaşıldı. Hatta takımın hazırlık maçlarında yer aldılar. JR Reynolds ve A. Brown bizzat Tolga Hoca tarafından yalanladı Giray Bey. M. Bailey yarın Trabzon'a geliyor. M. Austin'le de görüşmeler devam ediyor. Hafta içinde onun da takıma katılması, hatta haftasonu Ankara'da oynanacak Türk Telekom ve Hacettepe Üni. hazırlık maçlarında yer alması bekleniyor. Şimdilik en net durum bu :)

    YanıtlaSil

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More