Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

28 Eylül 2011 Çarşamba

Jonathan Gibson Trabzonspor'da

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'un Andre Washington'un sakatlığı nedeniyle göndermeye çalıştığını ve Alex Scales ve Jonathan Gibson'ı düşündüğünü yazmıştık ( http://yarimhook.blogspot.com/2011/09/trabzonsporda-washingtonun-yerine-bir.html)


Oyuncunun bağlı olduğu Menajerlik şirketinden yapılan açıklamada, geçtiğimiz sene Oyak Renault ve İsrail ekibi Elitzur Ashkalon formaları giyen 24 yaşındaki ve 1.87 boyundaki Gibson'ın yeni sezonda Bordo- Mavili ekibinin formasını giyeceği bilgisi yer aldı..



Geçen sezon Oyak Renault ile 11 maça çıkan Gibson,Yücel Platin tarafından sezon ortasında gönderilmişti.1988 doğumlu Gibson, Oyak Renault forması ile 31:5 dakika - 18.9 sayı - 3.9 ribaund - 3.3 asist ve 2.0 top çalma ortalaması yakaladı.Gibson sezonun 2. yarısını İsrail'de geçirdi ve Ironi Ashkelon ile 16 maç - 17:3 d.k - 7.3 sayı - 1.1 ribaund - 1.3 asist ortalamaları ekde etti.Ironi Ashkelon geçen sezon İsrail Loto Ligi'ni 6 galibiyet ile son sırada kapattı.  


Son olarak bir not ekleyeyim bir süredir Trabzon'un denediği Karadağlı pivot Stevan Milosevic'i de kadroya aldı. Kısa süreli bir sözleşme yapılan 26 yaşındaki ve 2.11 boyundaki Milosevic'in bu süre içerisindeki performansına bağlı olarak sözleşme tüm sezonu kapsayacak şekilde uzatılacak..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More